06 грудня 2017

У Баранівці з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю провели концерт


1 грудня у Баранівці з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю у міському Будинку культури відбувся концерт під час якого дітям та дорослим з особливими потребами вручили подарунки.

Крім того, міський голова Анатолій Душко вручив грамоти Ігореві Радзивілу та Володимиру Кушку за активну участь у житті громади.

За словами начальника управління надання соціальних послух Баранівської міської ради Володимира Цицюри, який виступив на заході, у 2017 році вдалося зберегти та розширити послуги одиноким людям похилого віку, відновити надання натуральної, гуманітарної допомоги сім’ям, особам та дітям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

Зокрема Володимир Цицюра висловив подяку народному депутату України Володимиру Литвину, за сприяння якого Управління надання соціальних послуг отримало з державного бюджету 60 тис. грн. Ці кошти планують потратити на придбання гойдалок для дітей з обмеженими можливостями, спортивного куточка, сухого басейну та ін.

За сприяння міського голови Анатолія Душка, Міжнародні благодійні фонди надають гуманітарну допомогу для центру реабілітації. Крім того, 53 тис. грн було виділено на проект «Благоустрій території територіального центру», за який проголосували жителі громади.

Відомо, що у Баранівці будується реабілітаційний центр. Депутат Житомирської обласної ради Наталія Кокікто надала з обласного бюджету 200 тис. грн. Ці кошти планують витратити на ремонт даху реабілітаційного центру та встановити металопластикові вікна.

Наприкінці заходу дітям та дорослим з особливими потребами вручили подарунки. Тим, хто не зміг прийти, подарунки доставили за місцем проживання.

Крім того, за сприяння голови райдержадміністрації Миколи Вельчинського та голови районної ради Сергія М'ялківського людям з обмеженими можливостями, які проживають на території Кам'янобрідської та Першотравенської селищних рад було вручено 74 продуктових набори, а "особливим" дітям - цукерки, загальною вартістю майже 10 тис. грн.

«Для кожної людини важлива увага та турбота, а для людей з обмеженими фізичними можливостями - найбільше! Цей день є доброю нагодою допомогти, аби ніхто не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами», - сказав Микола Вельчинський.







фото прес-служби міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар