18 грудня 2017

У Баранівці на площі Волі запалили вогні головної новорічної ялинки міста


18 грудня у Баранівці на площі Волі запалилил святкові вогні головної новорічної ялинки міста. Взяти участь у відкритті новорічної красуні на центральну площу міста прийшли близько сотні людей.

Відкрив ялинку і дав старт новорічним та різдвяним заходам міський голова Анатолій Душко. Він привітав усіх з Днем святого Миколая та наступаючим Новим роком і побажав усім миру, тепла, добра і радощів.

"Починаються дні великих новорічних свят. Я дуже хочу, щоб ми були надзвичайно добрими, не сварились, помирились сусід з сусідом, щоб ми поважали один одного. Навіть я сказав сьогодні, що більшен не буду кричати. Тільки добрі справи мають бути в ці новорічні дні. Я бажаю всім нам тепла, добра та радощів. Нехай об'днають нас новорічні свята, різдво та радість. Будьте здорові і щасливі. Зі святом!", - сказав Анатолій Душко.

Після чого відбулась невелика концертна програма, яку підготували артисти міського Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича та вихованці міського Будинку дитячої творчості.

По закінченні концерту дітям роздали цукерки, а дорослим - келихи з шампанським.

Ялинка увінчана гірляндами, сплетеними у форму на зразок п'ятикінечної зірки і прикрашена кольоровими кульками, іграшками та гірляндами, які горять 4 основними кольорами: жовтим, синім, червоним і білим. Як і минулого року, по центру новорічної красуні облаштували національний прапор з електричних гірлянд жовтого та блакитного кольорів.

За словами міського голови Анатолія Душка, баранівську ялинку подали до Книги рекордів України, як саму найкращу та унікальну живу новорічну ялинку в Україні.

"Ми подали в Книгу рекордів Гіннеса України, я думаю, що ми виграємо, тому що наша ялинка складається з трьох ялинок, вони зв'язані між собою. І ви погодитесь, що такої гарної ялинки немає в Україні, наша ялинка - найкраща", - повідомив Анатолій Душко.

Нагадаємо, прикрашати головну новорічну ялинку комунальники розпочали 14 грудня.






Немає коментарів:

Дописати коментар