14 листопада 2017

Депутати Баранівської міської ради боротимуться з незаконним вирізанням лісу


Депутати Баранівської міської ради взялися боротися з «чорними лісорубами». З цією метою вони створили моніторингову групу, яка буде виявляти факти та зупиняти незаконне вирізання лісу.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради під час засідання позачергової сесії, яка відбулася 27 жовтня.

До складу моніторингової групи увійшли 7 депутатів міської ради, а саме: Наталія Колпчук (Радикальна партія Олега Ляшка), Дмитро Нечипорук (Батьківщина), Віктор Мірошніченко (Блок Петра Порошенка Солідарність), Ігор Строєв (Опозиційний блок), Віктор Курбатов (Самопоміч), Олександр Драган (УКРОП) та Микола Підгурський (Народна партія).

Крім того, депутати зобов'язали членів моніторингової групи оприлюднювати інформацію про роботу групи на офіційному сайті міської ради та засобах масової інформації.

Варто зазначити, що на сесії були присутні місцеві активісти, звернення яких стало підставою для прийняття рішення про створення моніторингової групи та представники Баранівського лісмисгоспу, які розповіли про санітарні рубки ушкоджених шкідниками дерев, показали фото- та відеоматеріали і відповіли на численні запитання присутніх.






фото прес-служби міської ради

9 коментарів:

  1. Анонім15.11.17, 10:17

    Ото "падли", у самих пилорами, бочки для випалювання, вони ще будуть боротись.Проста людина якихось дров по людському не може виписати, а ціну яку нагнали на них

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім15.11.17, 21:39

    Ну ну...Миші проти миру.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.11.17, 08:15

    Пока ви будете телитись Савич зробить з району пустиню. Щодня Яцков привозить з Видолочі дві хури і це вже роками а ви не бачите щоб вам вже повилазило

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.17, 14:08

      Докази є ідіть в поліцію, а якщо немає то нехер триндіти.

      Видалити
  4. Анонім19.11.17, 23:19

    Яка поліція всі в долі

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім29.11.17, 20:18

    ...які докази?...як вже самі депутати взялися за справу!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім02.12.17, 13:50

    ...самі себе вичислили...на засіданні міськради всі разом проголосували..що айя яй..так робити не можна..і на тому питання закрилось((

    ВідповістиВидалити