20 листопада 2017

Молодих лікарів «заманюють» на роботу у Баранівку трикімнатною квартирою


У Баранівці обіцяють надати службове житло молодим лікарям, які приїдуть працювати в районну лікарню. Для цього місцева влада придбала трикімнатну квартиру загальною площею 62,3 кв.м.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, упродовж останніх років у Баранівській районній лікарні не вистачає кваліфікованих лікарів, особливо вузькопрофільних фахівців.

Для вирішення кадрової проблеми та покращення надання медичних послуг громадянам району місцева влада розробила районну Програму по забезпеченню службовим житлом медичних працівників з вищою медичною освітою на 2017-2020 роки.

Затвердивши вищезазначену програму, депутати районної ради підтримали ініціативу голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського та надали частину коштів, що надійшли в бюджет від продажу будівлі колишнього кінотеатру на придбання службової квартири для лікарів Баранівської комунальної центральної районної лікарні.

"За кошти районного бюджету в сумі 360 тис. грн у Баранівці було придбано трикімнатну квартиру загальною площею 62,3 кв.м. Житло перебуває в належному стані, наявне газове опалення, електроенергія, водопостачання (автономна насосна станція) та водовідведення, тобто створено всі умови для комфортного проживання", - йдеться у повідомленні.

87 коментарів:

  1. Анонім20.11.17, 22:53

    і вчителі теж хочуть квартири!! ..

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.11.17, 23:37

    Квартира велика. Було б дуже добре, щоб приїхала сімейна пара лікарів.

    ВідповістиВидалити
  3. Яка пара, може ще вам дві пари.
    Складайте лапті, баранівчани.
    В цю діру нормальні ніколи не доїдуть.
    Так, як Ду-шко лікарів шанує, та й не тільки, ждіть.
    Що хотіли, те маєте!
    Жріть і в ріт трубачу глядіть!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.11.17, 05:59

    Нам би невропатолога молодого нормального!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.11.17, 18:47

      Актуально, навіть дуже, особливо замість туп.ПрО

      Видалити
    2. Анонім22.11.17, 19:11

      Коли уже за цю корупцію візьметься наша влада? Коли ти ідеш до лікаря, а вона без грошей навіть не гляне на тебе, або у неї знову приступи шизофренії. Як такий лікар ще може ліки приписувати людям, а на здоров'я людей їй плювати.Я за молоде покоління, а не за лікаря психічно хворого. Чому тільки сімейного лікаря вибираємо, а не невропатолога, лора, хірурга, гінеколога??? Шановний МЕР, пошкодуйте хоть Ви нас!!!Ми люди, а не тварини. Молоді лікарі не гірші старших, може не так будуть у людей вимагати грошей, а будуть дорожити своєю роботою. А я вважаю, що це дуже розумний хід заохочувати квартирою, чому ж раньше лікарі отримувати житло, а зараз ні. І не важливо, де і в кого взяті кошти на це. Головне побороти корупцію і ставлення до людей. Якщо ми уже відносимося до громади, то чому ніхто не зробить рейтинг підбору лікарів? Це ж наше здоров'я і життя.А такий бардак як у нас в лікарні робиться, то ворогу не побажаєш. Вся область сміється і співчуває нам жителям Баранівки. Людське терпіння не має меж, потрібно звертетися в область або в міністерство, якщо за це не візьметься Мер.Душко у нас молодець, і я думаю, що він прислухається і візьме до уваги ці коментарії...

      Видалити
    3. Анонім22.11.17, 23:51

      Є в тому правда. Коли після наших лікарів в Житомир приїхати з направленням чи діагнозом, то там відразу кажуть "аа... баранівка... здавайте аналізи будемо розбиратися... бо ваші там, як завжди, понаписували казна-що..." Чесно кажучи так стидно стає... І навіть не за наших лікарів, а за себе. Що живемо тут як у лісі і не здатні нічого змінити. Всі всього бояться... моя хата скраю... я краще "занесу", а остальні хай як хочуть. Так і живемо.

      Видалити
    4. Анонім23.11.17, 08:46

      При Зілінському хоть трішки був порядок.Скільки можна прикривати скарги від людей? Зайдіть до гінеколога Дацьо, виходиш вся в гіматомах, принижена та ще й знервована. Зайдіть до невропатолога Пронь, це ще добре як попадеш під настрій, а якщо ні, то це жах. Чому працівник у якого нервові відхилення працює лікарем? До Чумака заходиш з грипом, а він узі щитовитки, почок, живота. Лора взагалі практично ніколи не буває на роботі. Висновок, старші лікарі не дорожать роботою, а працюють під покровом главрача. І таких випадків повно. А ми ще відстоюємо лікарню.Кого ми прикриваємо? Лікарські зарплати і місця чи турбуємося за своє здоров'я? Обнагліли навіть до такої степені, що відкрито людські гроші не ховають, а кладуть зверху,тіпа, подивіться як потрібно ходити до лікарів.Та добре, якщо поклали, та ще й нерви зіпсують, що біжиш з лікарні, а лікуватися їдеш в Житомир, Новоград і т.д.Молодим спеціалістам повинна бути зелена дорога. Тому краще одного-двох наказати, чим тривати Бог зна кого.

      Видалити
    5. Анонім23.11.17, 16:42

      а коли вже "лохотрон" на кріслі крутілці припиниться при проходженні огляду на сертифікат для водіїв ?

      Видалити
    6. Анонім27.11.17, 21:42

      Зробіть відео коли бере хабар і в інтернет.О тоді думаю закінчиться.Або проходьте в Новограді.

      Видалити
    7. Анонім28.11.17, 01:43

      Дякую за підсказку,давно уже це хотіла зробити та ніяк не встигала.Тримайтесь лікар...Нас багато...Хабарників треба гнати в шию,бо вони уже не лікарі,а злочинці.

      Видалити
  5. Анонім21.11.17, 11:12

    Читаю і не вірю своїм очам. Це мабуть вперше за останні 20 років таке, щоб за державні кошти спеціалістам житло купували.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім21.11.17, 17:18

    Цікаво в кого купили ту квартиру...

    ВідповістиВидалити
  7. пацієнти23.11.17, 21:11

    Скоро будуть складати договора з терапевтами,педіатрами та сімейними лікарями.А кого обрати?

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім23.11.17, 21:41

    Чаевые доктору-взятка.чаевые официанту-хороший тон.Один спас вам просто принёс кофе.вот так и нас в Барановке.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім23.11.17, 23:18

      поняття "чаєвиє" у тебе трохи збочене, спробуй дати "доктору" стільки ж як офіціанту, тоді побачиш в чому різниця...

      Видалити
    2. Анонім24.11.17, 10:12

      Это несопоставимые вещи. Вы или дурак или специально людям мозги пудрите.

      Видалити
    3. теж анонім24.11.17, 12:27

      Абсолютно вірно - "Это несопоставимые вещи", тоді хто ж із нас "или дурак или специально людям мозги пудрит..." підміною понять? Крім того, я ще не зустрічав жодного офіціанта, який би вимагав чайові, а у лікарів - це звичайна практика, і переважно ще до того, як він вам "просто принёс кофе". Баранівка, на жаль, тут не виняток.

      Видалити
    4. Анонім24.11.17, 14:23

      Это было написано не Вам, а Анониму 23.11.17, 21:41

      Видалити
  9. Анонім23.11.17, 22:34

    коли людина хоче віддячити лікарю - це одне,а коли лікар(якщо його можна так назвати) прямо вимагає ці гроші, то про який хороший тон може йти мова, це злочин, за який потрібно карати тюрмою

    ВідповістиВидалити
  10. Гліб Садовий ІІ24.11.17, 10:20

    А зараз: теорія мера - шквал емоцій, популізму та хитрощів. Його політика обережна, сформована ділодубами, хілями та ще пару "крепкими" {censored} ... чужа. Аін не здатен сьогодні вдало списати успіх. Його спроби малого маштабу приведуть до тягучки. І основне: людина не української генерації. Скоріше - чітко виражений проросійський пасажир. Він і в медицині такий же крепкий, як і у освіті, соцзахисті та культурі, остання з якої природньо б мала успіх.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім24.11.17, 16:20

    Культура мае свое лице бо мае справжнього професийного керманича Це респект Душку а може депутатам А можна й подякувати може попав в точку -

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім24.11.17, 18:54

    О, давно не писалося, мабуть мер провинився. Це вже почнеця.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.11.17, 22:03

      При чому тут мер? Мова про лікарів, житло, умови праці якщо хочете. Так що досить про нього згадувати де треба і не треба і нічого не "почнеця".

      Видалити
  13. Анонім24.11.17, 19:37

    через 2 роки коли держава перестанє фінансувати громади і потрібно будє заробляти гроші з місцевих джерел,побачимо чи знайдеться тоді хтось балатуватись на голову О Т Г і дє буде наш вельмє шановний пан Душко

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.11.17, 21:54

      Що буде через 2 роки один Бог знає, а нині наш переможець громади спокійно отримує щомісяця 26 тисяч гривень, і має десь (трохи нижче душі і серця) усіх своїх виборців разом з їх медициною, освітою, соцзахистом і культурою та різними патріотичними налаштуваннями. Бачили очі, що купували...

      Видалити
  14. Анонім25.11.17, 00:17

    Люди,отямтеся.Що ви мали і бачили при інших мерах?Аж нічого.Хоче мер допомогти молодому лікарю,так радійте,може і ви колись таку допомогу отримаєте.Скільки можна на кожну тему гадити мера,краще на себе подивіться і що ви самі зробили для людства.Уже ця заздрасть і агресія не одну людину в могилу звела.А те,що до пана мера прохання дослізне взяти під свій особистий контроль деяких лікарів, так це правда.Жоден із еліти нашоі Баранівки не лікується у наших лікарів.То чому ж з простих людей так знучаються?Помімо лікування так ми залежні від них.Зайдіть на кладбище і погляньте скільки так могил.А боляче те,що половина із них лежить із-за наших славних лікарів.А хоть один з них відповів?Зрозуміло,що ні,бо іхні хати зкраю.Про Гіпократа вони навіть і незнають.Я согласна платити,але офіційно,а то даєш,а вона ще до тебе з зневагою відноситься,а може кинути на пол,а потім узнаєш,що такса 100грн. у неі вже не ходить.Відкрийте очі і пошкодуйте нас,бо у вас також є діти,внуки,родичі та знайомі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.11.17, 23:53

      Тьотю, а що Ви побачили при цьому меру? Намагання запустити Еконову, чи проїдання бюджету громади зі своєю багаторотою командою, чи годування "з руки" ненависної йому черні. Що Ви ще бачите? І молодому лікарю не він хоче допомогти, ви ж текст статті читайте, а не лише коментарі. Про яку заздрість Ви тут пишете? Кому і чому заздрити? Просіть і далі "пана мера" "дослізно", ви ж і є те "людство", яке його обрало, щоб перед ним в сльозах стояти на колінах...

      Видалити
    2. Анонім26.11.17, 00:35

      Оберали всі,а не тільки я, тому він і мером став.А те,що при ньому було зроблено,так це видно без балачок.Балатуйтесь ви,чому ж...

      Видалити
    3. теж анонім26.11.17, 19:06

      Шкода Вас тьотю... І таких в громаді виявилось більше 6 тисяч. Це наш типовий виборець: в голові каша, психологія раба і незламна віра в "доброго царя" - головне просити слізно, щоб пожалів нещасних... Справді плакать хочеться...

      Видалити
    4. Анонім27.11.17, 10:57

      То поплачте, ви такі самі ДЯДІ зрадники.Перед мером "либу давите", за спиною гадите.Я щоб хотіла підлабузнитися,то ім'я написала.А віра у мене є і Вам цього раджу.

      Видалити
  15. Анонім25.11.17, 11:18

    Що і замануха квартирою не допомагає? Скоро і лікарі шукатимуть своє щастя за межами території впливу Мера, які мали необачність в чомусь йому не сподобатись. Фахівців скрізь цінитимуть, а ви Анатолій Олександрович лежнями своїми радійте, які шкодили в адміністрації чи райраді і вас уже почали на язиках тут носити. Розказати? Не тут. Цього вам замало.

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім25.11.17, 11:30

    Гнид кругом хватає.Немає порядку в нашій владі не буде і у нас.А за декільком монстрів в лікарні страждають багато людей так як із-за вчителів.

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім25.11.17, 12:21

    ....всі лікарі вже давно за кордоном)))....і не потрібно їм давати квартири...буде несправедливо по відношенню до інших лікарів...Просто платити треба всім зарплати ..Санітарка теж хоче жити!!! І двірник!! І не треба під грифом анонімно писати не добрі коменти про мера.Він старається працювати по людськи...в межах тих повноважень що дозволені місцевим органам..Питання в іншому...В державі бардак!! А мера хочу попросити економте гроші..Не на часі свята !!! В країні війна...Знову загинули 5 військових...

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім25.11.17, 13:28

    ....правду пишуть люди!! ...невже Майдан за це стояв????...царьки тіж....тільки лозунги інші....підлабузників армія дармоїдів збільшується....Прислухайтесь до людей! шановне товариство!! ви ж теж вихідці з недалеких сіл...

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім25.11.17, 16:10

    Шановному дописувачу, який написав, що "ЦЕ ВПЕРШЕ ЗА 20 РОКІВ КУПИЛИ КВАРТИРУ СПЕЦІАЛІСТАМ" нагадаю: купували вже хату (величезну, на Ново-Комсомольській) новому начальнику міліції, здається, родом з Черняхова, який поробив рік, а тоді хату продав, поклавши у карман біля 50 тис. доларів - і помахав Баранівці ручкою! Купували також трикімнатну квартиру відомій родині податківців. Результат - той же самий. ПИТАННЯ: по якому праву ці люди збагатилися за гроші платників податків. І чому те житло не було службовим? І хто за це відповість???

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім25.11.17, 17:12

    А при чому тут мер. Квартиру купила адміністрація і районна рада. Чого ви тулите сюди мера. Інше питання чому купили без конкурсу чому купили на лугові. В баранівці багато кращих квартир. Але поцікавтесь чия це квартира

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім25.11.17, 18:42

    Почитав коменти... Пенсіонери активувались! Я так розумію в лікарні немає Книги скарг і пропозицій. Шановні, а чого ви про всі свої невдоволення на рахунок лікарів не розповісте головному лікарю? Спробуйте, не бійтеся. Коментами ви нічого не зміните. На рахунок лікарів можу сказати, що вони ні в чому не винні. Така система. Вони не мають можливості їздити на курси, форуми... Тобто не підвищують кваліфікацію. За кордоном лікарі працюють по ліцензії, яку треба кожний рік підтверджувати - проходити атестацію. А що у нас ви самі в курсі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.17, 00:44

      Гарна ідея ввести книгу скарг і пропозицій.Вони не винні із-за системи,але винні за жорстоке відношення до пацієнтів.

      Видалити
    2. Анонім27.11.17, 23:53

      То це, значить, система винувата, що дозволяє їм опускатися під плінтус, і ненавидіти пацієнтів. А мені здається, що ніякі курси, форуми чи симпозіуми не можуть зробити людиною свиню, перепрошую. І якщо їм противна ця система, чому ж вони так несамовито за неї чіпляються?

      Видалити
    3. Анонім28.11.17, 01:52

      Я з Вами цілком солідарна.Вони не за роботу тримаються,а за прибуток,а саме,людські,можливо,останні гроші,а можливо,з кредитки зняті.І про яку ми вдячність говоримо лікарям?Да,подякувати можна після того,як тобі надали допомогу.А не без грошей,навіть карточку не відкриєте,або,як ви мені набридли з своіми болячками.Да,Олено Миколаєвно???

      Видалити
  22. Анонім25.11.17, 18:44

    ніхто нікому нічого не відповість...а особливо тут....потрібно офіційний запит робити ....там ще є такий момент що приймаються рішення на виділення коштів длч придбання житла)))... тут все і дуже цікаво!!....просто баранівькі люди не дружні...якби зібралися разом і конкретно запитали у представників влади...а так толку не буде!!!!!!!.....не буде!!!!!

    ВідповістиВидалити
  23. Анонім25.11.17, 21:37

    Напевно ніхто з анонімів не спілкувався з лікарями житомира.Чомусь вас там все влаштовує:і відношення і за 100гривень з вами ніхто і не привітаеться.Вам лише Баранівські лікарі поперек горла стали.Ще трішки і до бабок повитух і шаманів будете ходить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.17, 05:52

      А цей коментар майбуть писав лікар бо дуже привик до хабарчиків!

      Видалити
    2. Анонім26.11.17, 10:44

      Ті лікарі у яких мені пощастило лікуватись порядні та кваліфіковані.Не слід всіх рівняти під одну гребінку.як кажуть.в сім'і не без виродків.

      Видалити
  24. Присяжнюк26.11.17, 07:23

    Ділодуба запитайте. Зілінському 40 тис. на хату. Де Рома, і хто там зараз живе?
    Через бюджет проганяли все такий , як Сушко (начфін, рада), Савич Васильович.
    Квартиру він. Отямся.
    З Душком уже ніхто діла не хоче мати.

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім26.11.17, 07:40

    Лікарня. Дорогий вождь громади да тебе в шию гнати треба. Нічого з тебе не буде. Оце було день пенсіонера, продукти колись милосердя давало, чай з перогами співали самі а при тобі шо. Таку фірму зломали, людей на біржу. В клуб прийшла і з пустими руками пішла. Побачу як день інваліда твоє нове милосердя проведе. А де старе ти подів. Ти допомогу доєш нам грн. добре, але шо робить там там новий Цюра. Не можемо до нього привикнути.

    ВідповістиВидалити
  26. Анонім26.11.17, 11:18

    Хватить гадити Душка...Він наш мер і ми його за це повинні поважати.Ви в своіх домівках порядок не можете навести,а він тут уже зуби стер.Те,що трохи хам,то це в нього не забереш,але як у нас люди люблять побалакати,то треба не ті ще нерви мати.

    ВідповістиВидалити
  27. Анонім26.11.17, 17:35

    Про житомирських лікарів! Однозначно бвльше порядних і кваліфікованих!! Це навіть не піддається коментуванню...Вони читають ваші висновки і ржуть..Зразу бачать баранівчан..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.11.17, 18:25

      А київські лікарі читають житомирські висновки і ржуть. А в ТСН показують київських лікарів і всі плачуть.

      Видалити
  28. Анонім26.11.17, 17:38

    Баранівській лікарні дійсно потрібна реформа від професіоналізму до совісті !! Є і професіонали...Шатровський!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.17, 21:33

      Професіоналами були нині вже покійні:ВойткоВ.Т.СміюхаА.П.РужицькийЙ.А.а теперишні так собі десь рядом проходили і Шатровський теж.

      Видалити
    2. Анонім26.11.17, 22:54

      Шатровський порядна людина і хороший лікар. Якби всі були такі як він, то ми мали б найкращу лікарню в області.

      Видалити
  29. Анонім26.11.17, 17:44

    Не пишіть про мера погано..Він не професіонал.Він вибраний людьми .Тим більше це тимчасові посади..
    Буде скоро інший..Може краший..Нічого і нікого доброго не чекайте..Просрали заводи ви,дорогі односельчани!" А це і ваші робочі місця і бюджетні зарплати! Мер вам не винен нічого!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. рогачівці27.11.17, 00:55

      Те, що він "не професіонал" вже бачать і ворони з парку, але за стільки років можна було б хоч чомусь навчитись, якби було чим. А завод упав тому, що таким же пройдисвітам свого часу управління ним довірили. Каємось...

      Видалити
  30. Анонім26.11.17, 17:48

    за хати для ромів-шмовів треба відповісти?!....Хто прокоментує?..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.17, 19:42

      По документах все чисто. Житло давали з правом переходу у власність через певний час. Так що отримано-пожито-приватизовано-продано. Які питання? Поезд ушел!

      Видалити
  31. Анонім26.11.17, 23:30

    Дійсно! Поезд ушел!І нє одін!!! Так що немає чого роздавати квартири!!! Може грубо,але це не оправдовує наші надії і сподівання..Ви хоча б цим лікарям платіть зарплати!!! Бо стасус міста ми маємо,а робочих місць не маємо..

    ВідповістиВидалити
  32. Анонім26.11.17, 23:35

    Шатровського бережіть!! Не розкидайтесь неправдивою інфою!! Реально професіонал!!! В нас в громаді взагалі мало спеціалістів високого рівня у всіх сферах!

    ВідповістиВидалити
  33. Анонім27.11.17, 10:52

    В нашій родині цей професіонал трьох покалічив.А відношення яке...Це все на бумажках спеціаліст.

    ВідповістиВидалити
  34. Анонім27.11.17, 16:59

    Так що, Душко тимчасовий, як і все.
    Але в житті варто прямо дивитися у очі. Не всі це зроблять, вернее могут зделать лишь только те ...
    Жизнь продолжается!

    ВідповістиВидалити
  35. Драган27.11.17, 18:51

    Ну не подобається вам Анатолій Олександрович, подивіться які там у нього гарні дівки.

    ВідповістиВидалити
  36. Анонім27.11.17, 19:09

    Дівчат сам мер підбирає...В нього гарний смак до речі..Короля делает его окружение...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.11.17, 19:41

      це вже хтось явно із тої крокодилячої ферми ))

      Видалити
  37. Анонім27.11.17, 21:49

    При чому тут уже дівки?????Лице громади повонно бути красивим.

    ВідповістиВидалити
  38. Юра Гарбузюк27.11.17, 22:38

    Давно не писав, зараз приєднаюсь. Бачу нормальні пацани з дівками пишуть. Що Душка поносите? Не варто, він і так {censored} без вас. Нехай уже порулить, що там йому лишилось. На наступні вибори у нього є більше прихильників віддячити, і я приєднаюсь. А шо делать?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Диняк28.11.17, 14:58

      "...що там йому лишилось" - Гарбузюк, ти на що це натякаєш? Тобі, напевно, щось відомо, давай колись, якщо це не погроза.

      Видалити
  39. Анонім28.11.17, 13:20

    хлопці і дівчата, Ви не були в Житомирі. А в мене за спиною три операції...і порожні кишені...Та я навіть не про це. І не про Душка, бо як тільки є якась нагода, опоненти, тут як тут з багнюкою у жмені. До речі, до Душка багнюка може не долетіти, а на власних жменях залишиться...Давайте про лікарів Баранівських. Всі памятають. коли на громацьких слуханнях перед виборами головлікаря, Шатровський обіцяв чи не щодня проводити звіт про роботу лікарні і лікарів...обіцяв навіть карати за хабарництво. То ж у чому річ? Голова громади забезпечує приміщенням і запрошує Шатровського, а він в свою чергу згаданих у коментах своїх колег. А ви коментатори, не будьте пасивними, прийдіть і скажіть Шатровському і іже з ним, все що Ви про них і про ситуацію в лікарні думаєте і підкажіть вихід. МИ ж ГРОМАДА! І МИ відповідаємо за порядок у ній.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. інший анонім28.11.17, 22:43

      А на що вплине звіт начмеда, хоч йому, напевно, є про що розповісти, бо за «звітний період» в лікарні серед іншого і позитивні зміни відбувались, ось і ця стаття тому приклад, але що дасть ця інформація пацієнтам, які часто стикаються з його заскорублими колегами? Саме колегами, бо він не директор підприємства чи командир в/ч, де є начальники і підлеглі, а головний лікар провінційної лікарні, де є постійний дефіцит кваліфікованих спеціалістів і жалюгідний рівень матеріального забезпечення. То що Ви хочете почути на пропонованому шоу? Чи Вам, разом з тим, до кого «багнюка може не долетіти» достатньо тихої радості від того, що в лікарні є проблеми? Так радійте вже, бо вони є...

      Видалити
  40. Анонім29.11.17, 00:13

    Як я Вас розумію.Лікарям на нас плювати (правда, не всім),тому добивають хабарами. А вважаю, що якби з главрачем не ділилися, то був би порядок. А так правда в лице.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.11.17, 11:16

      Що ти верзеш?! Це тобі не гаішники чи інші СЛУЖБИ у яких така система хабарів по типу "передай вище" роками обкатана. Це ЛІКАРНЯ. Тим більше знаючи Шатровського можу 100% вас запевнити що ваші слова про дележку це повна маячня. Та й інші лікарі в масі свої не думаю що беруть. Цілком вірю, що є пару чоловік на "ходових" місцях і може й беруть ВТІХАРЯ. В сімї не без урода. Шатровський сам за всім не вслідкує, то допомагайте йому.

      Видалити
  41. Анонім29.11.17, 09:56

    Хворе все українське суспільство, а ви хочете всі його проблеми повісити на одну лікарню...
    Закрийте Баранівську лікарню. якщо це допоможе побороти тотальну корупцію в Україні...

    ВідповістиВидалити
  42. Анонім29.11.17, 16:08

    Навіщо закривати. За рік можливо два вона сама закриється. З грудня місяця мінус три лікаря. А далі як сніжний ком. А ви думаєте, що в інших районах краще? А тепер подумайте мізками, якщо і в інших районах закриють лікарні куди дінуться пацієнти? Вірно в Житомир. А як говорив класик "Она не резиновая". Так що і хотілось би сходити полікуватися а нікуди. Скоро мер виділить землю під нове кладовище.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.11.17, 22:24

      Якщо подумати мізками, то не вірно, бо наш госпітальний округ Звягельський...

      Видалити
    2. Анонім30.11.17, 07:21

      А в зв'ягельський округ скільки районів ввійде? Чи в зв'ягелі інакші лікарі сидять? І який наплив людей з районів туди буде?

      Видалити
  43. Анонім29.11.17, 18:41

    Після таких коментів до нас ніхто і не приїде.

    ВідповістиВидалити
  44. Анонім29.11.17, 20:15

    Дуже правильно всі пишуть..Мені цікаво а з міськради хтось це читає?

    ВідповістиВидалити
  45. Анонім29.11.17, 23:38

    Люди в лікарню не ідуть відпочивати, а тому,що вони потребують допомоги. А лікарі зобов'язані вислухати, обстежити і призначити лікування.А що робити інвалідам, які потребують постійного догляду, якщо лікарі так себе ведеть(деякі).Міськраді так як і лікарям потрібно робити висновки, а не шукати крайніх, тоді не буде таких звинувачень і коментарів."Диму без вогня не буває". Я завжди згадую педіатра Деревянко, вона вислухає, порадить та щей мамку вилікує біля дитини.І ніколи ніхто про гроші навіть мови не вів, хоть і зарплати не були так само великі.Чому ж зараз помінялося відношення до пацієнтів?Це все залежить від людського фактору.

    ВідповістиВидалити
  46. Анонім30.11.17, 21:27

    ....все залежить від грошей...від їх кількості і кольору...Не скигліть любі баранівчани!..несіть картоплю в лікарню..

    ВідповістиВидалити
  47. Анонім01.12.17, 15:42

    все буде добре...або все буде погано...і на Майдан сірожа не закликає... головне пиль пустити і отримати посаду...

    ВідповістиВидалити
  48. Анонім01.12.17, 20:18

    одна квартира і рекорд коментів... не важливо які вони...важливо, що суспільство не спить...

    ВідповістиВидалити
  49. Анонім01.12.17, 21:41

    ...бережіть свою лікарню...Люди!!!...всі лікарні забиті всюди...ми і новограду не треба...Все тільки в ваших руках!,,...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.12.17, 10:49

      А я про що і говорю. Ви порахуйте скільки лікарів в стаціонарі працює. І коли вони почнуть йти хто на пенсію хто в теплі краї хто по стану здоров'я то ніхто їх не замінить бо ніхто в Баранівку не прийде, такщо продовжуйте їх гнобити і поливати багнюкою і вже скоро будете лікуватись через google

      Видалити
  50. Анонім05.12.17, 02:58

    ....про добрих і чуйних лікарів ніхто поганого не напише...люди діляться враженнями від побаченого...бувають лікарі від Бога...а буває і не дай Бог..

    ВідповістиВидалити