30 листопада 2017

Команда Баранівської громади посіла 11 місце на обласному турнірі з шахів


Команда Баранівської громади посіла 11 місце на обласних командних змаганнях з шахів у залік Спортивних Ігор школярів Житомирщини 2017-2018 навчального року, які відбулися 17 листопада у Житомирі.

Про це повідомляється на сайті федерації шахів Житомирської області.

"У змаганнях взяли участь 25 команд з міст: Житомир, Бердичів, Коростень, Малин, Новоград-Волинський, Овруч, Радомишль, Хорошів, Чуднів, районів: Андрушівський, Бердичівський, Житомирський, Ємільчинський, Новоград-Волинський, Черняхівський та об’єднаних громад: Андрушівки, Баранівки, Білокоровичів, Брусилова, Високого, Городниці, Коростишева, Олевська, Чижівки та Червоного", - йдеться у повідомленні.

До складу кожної команди входило два юнака та одна дівчина. Змагання проводилися за швейцарською системою у шість турів, з контролем часу 15 хвилин на партію.

За результатами змагань, I місце посіла команда Бердичева, II - Житомира, а III - Малина.

У загальному підсумку, команда юних шахістів Баранівської об'єднаної громади посіла 11 місце, поступившись командам Городницької і Коростишівської громад, міст Коростень, Чуднів та Ємільчинського, Черняхівського і Радомишльського районів.

Нагадаємо, 3 листопада у Баранівці визначили кращих шахістів серед школяпів громади.

фото з сайту федерації шахів Житомирської області

1 коментар:

  1. Анонім01.12.17, 13:26

    11 з 25 це десь середина таблиці так? Ну прямо скажем не ахті. Треба щоб наші шахматні гуру типу Ковбана чи Косинського срочно підтягнули наших шахістів!

    ВідповістиВидалити