23 жовтня 2017

На початку листопада у Баранівці відбудеться чемпіонат області з кіокушинкай карате


22 жовтня у Новограді-Волинському пройшов відкритий чемпіонат міста з кіокушинкай карате. Дані змагання стали відбірковим етапом на чемпіонат області, який відбудеться 4 листопада у Баранівці.

Чемпіонат відбувся за підтримки Новоград-Волинської міської ради та Житомирської обласної федерації з кіокушинкай карате.

У змаганнях взяли участь 150 спортсменів з Києва, Баранівки та Новоград-Волинського.

Як повідомила місто Баранівка тренер баранівської команди Хонарик Сароян, нашу команду на чемпіонаті представляли 12 спортсменів, 4 з яких стали володарями кубків.

У відповідних вікових та вагових категоріях перші місця зайняли: учень Першотравенської школи Олександр Макухівський (+2 місце у більш важкій категорії), учень Дубрівської школи Олександр Юрчук та учні Баранівської гімназії Ілля Вещіцький і Ярослав Мартинюк.

Другі місця посіли: учень Баранівської гімназії Богдан Присяжнюк, учениця Баранівської школи №2 Діана Мельник та учень Баранівської школи №2 Роман Присяжнюк.

Треті місця вибороли учні Баранівської гімназії Іван Пашковський, Артур Чаплінський, Ольга Дідківська та учень Баранівської школи №2 Дмитро Сус.

Учень Баранівської гімназії Тимофій Ільчук нагороджений дипломом за участь.

Чемпіонат міста Новоград-Волинського став відбірковим етапом на чемпіонат Житомирської області, який пройде 4 листопада в Баранівці. По завершенню обласного етапу, переможці поїдуть на Міжнародний чемпіонат, який проходитиме 18 листопада в Ужгороді.

Немає коментарів:

Дописати коментар