06 жовтня 2017

Депутати Баранівської райради зберуться на чергову сесію наприкінці жовтня


27 жовтня о 10.00 відбудеться 15 сесія Баранівської районної ради сьомого скликання, під час якої депутати збираються розглянути питання районного бюджету та комунальної власності.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

Крім того, депутати районної ради мають затвердити розпорядження голови Баранівської районної ради та заслухати інформацію про результати діяльності Новоград-Волинської місцевої прокуратури на території Баранівського району протягом І півріччя 2017 року.

На розгляд 15-ї сесії вносяться такі питання:
  1. Про хід виконання рішення Баранівської районної ради від 29 березня 2013 року №366 «Про комплексну Програму підготовки та проведення мобілізації в Баранівському районі, підготовки молоді до строкової військової служби, проведення призову на військову службу та прийняття на військову службу за контрактом громадян України. Забезпечення соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей, ветеранів військової служби, ветеранів війни, пенсіонерів Міністерства оборони Українина 2013-2017 роки».
  2. Про результати діяльності Новоград-Волинської місцевої прокуратури на території Баранівського району протягом І півріччя 2017 року.
  3. Про районну програму «Репродуктивне та статеве здоров’я населення  Баранівського району» до 2021 року.
  4. Про районну Програму по забезпеченню службовим житлом медичних праців з вищою медичною освітою на 2017-2020 роки.
  5. Питання районного бюджету.
  6. Питання комунальної власності.
  7. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
  8. Різне.

Немає коментарів:

Дописати коментар