24 жовтня 2017

Юні баранівські майстрині вибороли призові місця на обласній виставці-конкурсі


Юні майстрині декоративно-прикладного мистецтва міського Будинку дитячої творчості вибороли призові місця на обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії», яка проходила 20 та 21 жовтня у Житомирі.

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

Учасники продемонстрували декоративні панно та просторові композиції з різних видів природних матеріалів: вироби з соломи, лози, засушених квітів, насіння, листя, тощо.

"Було приємно чути перші враження журі про роботи наших гуртківців, яке відмітило майстерність та оригінальність виконання виробів. Під час виконання практичних завдань та захисту робіт дівчата довели, що добре знають свою справу", - йдеться у повідомленні.

У результаті учениці 10 класу Баранівської школи № 2 Марина Білошицька в секції «Вироби з соломи та просторові композиції» та Катерина Тищик в секції «Ікебана та просторові композиції» посіли перше та друге місця відповідно, керівник Ольга Богун.

Учениця 6 класу Баранівської школи № 2 Анна Павлова виборола друге місце в секції «Ошибана та колажі з природного матеріалу», керівник Тетяна Бенкіна.


фото міського Будинку дитячої творчості

3 коментарі: