03 жовтня 2017

У Баранівському районі побудують футбольний майданчик зі штучним покриттям


У Житомирській області на умовах співфінансування державного та місцевого бюджетів планують побудувати 15 футбольних майданчиків зі штучним покриттям, один із яких - у Баранівському районі.

Про це інформує управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА

Для того, аби діти на Житомирщині активніше долучались до здорового спортивного виховання, в районах області планують побудувати 15 нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Лист-заявку про включення 15 спортивних майданчиків до Переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок бюджету, направлено до Мінрегіону.

Нові футбольні майданчики зі штучним покриттям планують побудувати у 12 районах області: 3 поля у Житомирському, 2 в Андрушівському, по 1 у Коростенському, Чуднівському, Попільнянському, Черняхівському, Баранівському, Пулинському, Романівському, Хорошівському, Ємільчинському та Овруцькому районах.

Для побудови майданчиків потрібно 22,5 млн грн. Проекти можуть реалізовутися за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на умовах співфінансування державного та місцевого бюджетів. 50 % вартості майданчиків – 11 млн 250 тис. грн – може профінанасувати обласний та місцеві бюджети Житомирщини. Заявку Мінрегіон розглядатиме впродовж 10 днів.

"Довідково: Уряд у вересні затвердив порядок направлення коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у різних регіонах України. Їх обсяг складає 270 млн гривень", - зазначено у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар