31 жовтня 2017

У Баранівському районі на реконструкцію амбулаторії витратили більше 1,1 млн грн


У Довбиській об'єднаній громаді Баранівського району завершують реконструкцію амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Загальна вартість робіт склала 1 млн 130,227 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Довбиська амбулаторія загальної практики сімейної медицини – один із 33 проектів, які реалізуються у 2017 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

«Медична реформа передбачає собою надання якісних медичних послуг на первинній ланці, в першу чергу у сільській місцевості. Тепер зовсім не обов’язково їхати із села у район або обласний центр, аби отримати кваліфіковану консультацію лікаря. В амбулаторіях будуть працювати сімейні лікарі, які надаватимуть професійну медичну допомогу поряд з будинком пацієнта», – зазначає начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

Загальна вартість робіт з реконструкції амбулаторії – 1 млн 130,227 тис. грн.

На сьогоднішній день в амбулаторії вже проведені внутрішні і зовнішні роботи, а саме: облицювання стін та улаштування покриттів підлог керамічною плиткою, підшивка стелі та обшивка стін гіпсокартоном, утеплення фасадів цоколя, внутрішні і зовнішні мережі водопостачання та каналізації та інше. Залишилися роботи із благоустрою території.


фото з сайту Житомирської ОДА

6 коментарів:

  1. Да за 42 000 $ можно было в г. Житомир новое здание вместе с ремонтом купить. А вы только ремонт сделали. Стыд и срам !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пантелей02.11.17, 22:31

      "здание вместе с ремонтом" это как? Люди делом занимаются, о таком ремонте этого здания в прошлом году они даже не мечтали. Стыд и срам желчным балаболам!!!

      Видалити
  2. Ви спочатку мали б ознайомтесь з проектно - кошторисною документацією і обсягом робіт які були і будуть виконані , а вже потім стидам і срамами закидатися . а ваші думки про квартиру явно не направлені на суспільні блага , а переважає егоїстичні замашки і думками лише про себе . допишіть ще зрада , до повної картини

    ВідповістиВидалити
  3. баранівчанин02.11.17, 11:02

    Ну і що, зате у нашій громаді плани грандіозніші, гуляння гучніші і виборці не вибагливі...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім02.11.17, 17:21

    Відмивка грошей пройшла успішно

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім02.11.17, 17:51

    Знаєте що цікаво? Якщо такого аноніма, який кричить про відмивання грошей найняти на роботу по ремонту такої амбулаторії, то потім він виствить рахунок ще в два рази більший.

    ВідповістиВидалити