07 вересня 2017

Мешканців Баранівської громади просять допомогти райлікарні з овочами


Міська рада просить усіх небайдужих жителів міста та громади долучитися до збору продуктів городництва для потреб їдальні Баранівської комунальної центральної районної лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Баранівська міська рада спільно з Баранівською комунальною районною лікарнею оголошує акцію «Допоможи лікарні овочами». Усіх небайдужих жителів Баранівської, Дубрівської, Довбиської громад, селищ Кам’яний Брід та Першотравенськ просимо долучитися до доброї справи збору продуктів городництва (картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви та ін.) для потреб їдальні Баранівської районної лікарні.

Звертайтеся до завідуючої складом райлікарні за номером телефону: (097) 844-13-61, або доставляйте овочі безпосередньо на склад, що знаходиться на території лікарні (за приміщенням поліклініки) за адресою: м. Баранівка вул. Звягельська, 66.

Бажаючі долучитися до гарної справи жителі селищ та сіл можуть звертатися до в.о. старост, селищних та сільських голів за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

6 коментарів:

  1. А звіт про потреби та використання - буде?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.09.17, 21:25

      Буде-буде. Гарячий супчик з тебе буде. Для пацієнтів стаціонару.

      Видалити
  2. Хочу сказати, що нещодавно мої знайомі були на лікуванні в дитячому відділенні нашої райлікарні і мені було цікаво попробувати той супчик і кашу, яку вони подають до столу. Я була вражена, на скільки смачно все проготували поварі. Я часто лежу в обл. лікарні, де страви є просто жахливої якості. А тому, хвала рукам, які так готують і керівнику, який за цим стежить.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.09.17, 15:55

    Відколи Шатровський став главврачом, харчування в лікарні ЗНАЧНО покращилось. Це факт.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім09.09.17, 21:01

    Введіть коментар...все залежить від зміниияка готує.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім13.09.17, 19:05

    Баранівська міська рада могла б і з бюджету виділити гроші на харчування. Не соромно побиратися, маючи бюджет більше 100млн? Я плачу податки в бюджет міста, і маю одержувати якісні послуги. Уріжте премії собі й своїм численним чинушам і дайте ці гроші на лікарню.

    ВідповістиВидалити