04 вересня 2017

Баранівські лісівники привітали школярів з початком нового навчального року


У День знань, 1 вересня, баранівські лісівники відвідали навчальні заклади Баранівської громади та привітали освітян і першокласників з початком нового навчального року та вручили їм подарунки.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

1 вересня всі навчальні заклади привітно відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошують на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість.

З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого - нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ знань.

Саме в цей день, 1 вересня, директор ДП «Баранівське лісомисливське господарство» Анатолій Олександрович Остудімов відвідав Полянківську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де привітав освітян та першокласників з початком нового навчального року та вручив подарунки.

В свою чергу головний лісничий Баранівського лісмисгоспу Віктор Мірошніченко відвідав Баранівську ЗОШ І-ІІ ступенів, де також взяв участь в урочистій лінійці, теплими словами поздоровив вчителів, дітей та їхніх батьків і побажав першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я та добробуту. Микола Юрчук – голова профспілкового комітету відвідав Баранівську гімназію та вручив спортивний інвентар. Руслан Муравський - лісничий Зеремлянського лісництва побував у Зеремлянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де привітав усіх з початком навчального року, вручив шкільний комплект для першокласників, побажав міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань.




   прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар