27 вересня 2017

Директору Першотравенської загальноосвітньої школи вручили «Кришталеву мальву»


22 вересня під час урочистостей з нагоди 80-річчя заснування Житомирської області директору Першотравенської загальноосвітньої школи Ігорю Данилюку вручили «Кришталеву мальву».

Про це повідоиляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

У заході взяли участь народні депутати України Володимир Арешонков, Олександр Ревега, Борислав Розенблат, керівництво області, районів та громад, депутати обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, представники громадських організацій.

Гості свята стали свідками відзначення 23 номінантів – кращих представників районів, серед яких були науковці, підприємці, освітяни, медики, спортсмени. Спеціально для них було виготовлено 23 «Кришталеві мальви» - символ свята.

«Ця квітка уособлює любов до рідної землі, до свого народу, до батьківської хати, втілює духовне коріння людини, її вірність духовній спадщині предків», - йдеться у повідомленні.

Учасники святкового зібрання мали можливість переглянути відеопрезентації про Житомирщину та кожен її район, дізнатись щось нове, невідоме, цікаве про свій рідний край, місто чи село і поринути в чудову атмосферу свята завдяки нашим кращим колективам.

«Вітали нагороджених та присутніх співачка Ірина Шинкарук, хорова капела «Орея», клуб спортивного танцю «Естет», артисти Бердичівського цирку, народний аматорський гурт «Бовсунівські бабусі та етно-рок гурт «TaRuta». - повідомляє прес-служба.

Представником Баранівського району, якому на сцені драмтеатру вручили «Кришталеву мальву» став директор Першотравенської загальноосвітньої школи Ігор Данилюк.

Ігор Леонтійович Данилюк має вищу кваліфікаційну категорію, звання «Учитель-методист», нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України». У школі організував секції з легкої атлетики, важкої атлетики, тенісу, волейболу, баскетболу, футболу.

На базі школи постійно проводяться змагання чемпіонату області з легкоатлетичного кросу та важкої атлетики. За період роботи він підготував двох майстрів спорту та двадцять двох кандидатів у майстри спорту з легкої атлетики. Його вихованці-атлети неодноразово займали призові місця на змаганнях Всеукраїнського рівня та за межами України.





фото прес-служби Житомирської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар