05 вересня 2017

Уродженець села Острожок через ревнощі застрелив 45-річного рівненчанина


Поліція Житомирсбкої області розшукує уродженця села Острожок Баранівського району, мешканця міста Новоград-Волинський, який підозрюється у скоєнні вбивства 45-річного жителя міста Рівне.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

"3 вересня уночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 45-річного жителя міста Рівне. Причиною стало вогнепальне поранення грудної клітини, завдане сусідом батьків загиблого. Усі обставини та причини встановлюються у ході розпочатого досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася близько першої години ночі у селі Пилиповичі Новоград-Волинського району. 52-річний чоловік вистрелив, попередньо із власної зареєтрованої мисливської рушниці, в іншого, завдавши йому смертельного поранення грудної клітини. Працівники швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події допомогти уже нічим не могли.

"Коли ми прибули до села, то з’ясували, що батьки загиблого та підозрюваний проживають поряд. Увечері сусіди спокійно спілкувались, а уночі чоловік з незрозумілих причин, ніби розшукуючи дружину, прийшов з’ясовувати стосунки із їх сином, який приїхав на кілька днів з міста Рівне допомогти по господарству", - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції, підполковник поліції Юрій Кононенко.

«Розмова» закінчилась фатально. На звук пострілу з обох будинків вибігли мешканці, які й викликали для пораненого швидку допомогу. Стрілок же, зрозумівши накоєне, відразу сів до власного автомобіля та поїхав геть. Нині поліцейські встановлюють його місце перебування. Автівку чоловіка уже знайшли та доставили до відділу поліції.

Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Відтак, оголошеним у розшук за вчинення тяжкого злочину є Лавренчук Павло Михайлович, 1965 року народження, уродженець села Острожок Баранівського району, житель міста Новоград-Волинський. Прикмети: на вигляд 50-55 років, щільної тілобудови, зріст: 170-175 см, волосся чорне із сивиною, очі темні. Офіційних документів на підтвердження особи чоловік немає, оскільки всі вони залишені за місцем його проживання.

З метою встановлення особи, яка зображена на фото поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного чоловіка з проханням телефонувати: (0412) 40-74-20 або 102 та гарантують анонімність.

Немає коментарів:

Дописати коментар