18 вересня 2017

У Баранівці з автомобіля місцевого жителя викрали 2 мобільні телефони та гаманець


Жителя Бердичівського району підозрюють у викраденні мобільних телефонів та гаманця з автомобіля, залишеного без нагляду на одній з вулиць Баранівки. Нині триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Увечері 17 вересня до поліції звернувся 25-річний житель міста Баранівки з повідомленням про крадіжку з його автомобіля майна. На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що чоловік залишив на кілька хвилин транспортний засіб без нагляду.

Цього часу вистачило крадію, щоб поцупити з салону два мобільних телефони та гаманець з двома срібними монетами. У результаті вжитих заходів поліцейські викрили у причетності до крадіжки 31-річного жителя Бердичівського району. Чоловік свою вину визнав.

За даним фактом розпочато кримінального провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Триває встановлення всіх обставини події та місця знаходження викраденого майна.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, піврічний арешт або до 3 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар