15 вересня 2017

Депутати Баранівської райради зберуться на чергову сесію 19 вересня


19 вересня о 10.00 відбудеться 14 сесія Баранівської районної ради 7 скликання, під час якої депутати збираються затвердити результати конкурсу з продажу колишнього кінотеатру в центрі Баранівки.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

Крім того, депутати районної ради мають внести зміни до районного бюджету на 2017 рік, затвердити розпорядження голови Баранівської райдержадміністрації та звіт про роботу комунального підприємства «Полісся» за 2016 рік та І півріччя 2017 року.

На розгляд сесії вносяться такі питання:
  1. Про затвердження результатів конкурсу з продажу нежитлової будівлі кінотеатру та котельні в цілому, розташованого за адресою: м.Баранівка, вул.Звягельська, 1а.
  2. Про затвердження результатів конкурсу з продажу нежитлового приміщення редакції газети «Слово Полісся», розташованого за адресою: м.Баранівка, вул.Поліська, 7а.
  3. Питання районного бюджету:
    3.1.Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
    3.2.Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2016 року № 202 «Про районний бюджет на 2017 рік».
  4. Про роботу комунального підприємства «Полісся» Баранівської районної ради за 2016 рік та І півріччя 2017 року.
  5. Різне.
"На сесію ради запросити депутата обласної ради, голову, заступника голови, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, міського, селищних, сільських голів, керівників підприємств, організацій, установ та громадських організацій району, представників політичних партій та засобів масової інформації", - йдеться у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар