15 серпня 2017

У селі Кашперівка через несправність пічного опалення ледь не згорів будинок


15 серпня у селі Кашперівка Баранівського району через несправність та неправильне облаштування пічного опалення ледь не згорів будинок. Вогонь знищив частину покрівлі та пошкодив домашнє майно.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"15 серпня о 11:40 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу допоміжної будівлі житлового сектора в селі Кашперівка Баранівського району. Про це рятувальників повідомила громадянка, яка була поблизу виникнення пожежі. Вона побачила, що з-під даху споруди йде дим та викликала рятувальників", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 12:04  пожежу локалізували, а о 12:32 - повністю ліквідували. Вогнем знищено 30 кв. м. покрівлі та пошкоджено домашнє майно, що зберігалося всередині.

Крім того, вогнеборці не допустили розповсюдження пожежі на розташований поряд від осередку займання житловий будинок та іншу допоміжну споруду житлового сектору.

До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця пожежної техніки.

Як зазначено у повідомленні, ймовірною причиною пожежі є неправильне облаштування та несправність пічного опалення. До стіни, яка стала місцем виникнення пожежі, впритул, без протипожежної розділки, прибудований комин. Звідти полум`я  розповсюдилось на весь дах.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, 7 серпня у селищі Довбиш Баранівського району вогонь знищив 16 м² покрівлі та пошкодив домашнє майно, що зберігалося всередині цегляної господарської будівлі.

Немає коментарів:

Дописати коментар