16 серпня 2017

У Житомирі чоловік на підпитку «замінував» рейсовий автобус з Баранівки


15 серпня до поліції зателефонував житомирянин і повідомив, що рейсовий автобус міжрайонного сполучення «заміновано», при цьому транспортний засіб прибуде на автовокзал Житомира за 10 хвилин.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Житомирської області.

"Працівники вибухотехнічної служби провели ретельний огляд пасажирського автобуса, за результатом якого жодних вибухових предметів або таких, які могли б становити загрозу для людей, виявлено не було. Під час спілкування з пасажирами поліцейські з’ясували, що в автобусі з Романівського району до Житомира їхав чоловік напідпитку. В обласному центрі він вийшов на одній із зупинок громадського транспорту", - йдеться у повідомленні.

Перевіряючи відомості, поліцейські розшукали недавнього пасажира. Як з’ясувалося, це і був заявник, який повідомив поліцію про «замінування». Житомирянин перебував у нетверезому стані. З його слів, він почув, ніби в автобусі хтось говорив про закладену вибухівку. Після дзвінка до поліції заявник дозволив собі ще трохи підкріпитися алкоголем.

За результатами медичного обстеження, у 54-річного чоловіка зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 2,12 проміле. Недоречний жарт обернувся житомирянину адміністративною відповідальністю за завідомо неправдивий виклик поліції.

Як повідомляє сайт Житомир.info, «замінований» автобус приїхав до Житомира з Баранівки.

фото з сайту ГУНП в Житомирській області та Житомир.info

Немає коментарів:

Дописати коментар