30 серпня 2017

У Баранівській громаді призупинять функціонування дві школи та три дитсадки


У зв'язку зі зменшенням кількості дітей шкільного віку та малою кількістю дітей дошкільного віку у Баранівській громаді з 1 вересня призупинять функціонування дві початкові школи та три дитсадки.

За відповідні рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулася 29 серпня.

Як зазначено у рішеннях сесії Баранівської міської ради від 29 серпня, з 1 вересня 2017 року призупинять своє функціонування Йосипівська і Жарівська загальноосвітні школи I ступенів та Жарівський, Гриньківський і Таборський дошкільні навчальні заклади.

Також даними рішеннями передбачено, що відділ освіти міської ради має охопити дітей шкільного віку, що проживають у селах Йосипівка і Жарі навчанням в інших навчальних закладах громади, а також організувати підвіз та супровід учнів до місця навчання.

Крім того, відділ освіти Баранівської міської ради має охопити дітей дошкільного віку, які проживають у селах Гриньки і Жарі вихованням у Кашперівському дитсадку, а тих, які проживають у селі Табори - у Баранівському дошкільному навчальному закладі "Сонечко" та організувати підвіз і супровід дітей до вищезазначених навчальних закладів.

Як зазначено у рішеннях сесії, підставою для їх прийняття стали подання відділу освіти міської ради, з врахуванням думки громад вищезазначених сіл, зафіксованих у протоколах громадських слухань та зменшення кількості дітей шкільного віку у селах Йосипівка і Жарі та малою кількістю дітей дошкільного віку у селах Жарі, Гриньки і Табори.

12 коментарів:

  1. Нах вони там сидять ті експерти з інвестування. Мабуть просто так гроші хочуть получать а коли треба попрацювати то вони ше й відкатів хочуть за свою працю.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім31.08.17, 13:48

    Що що а садочки дуже погано що закрили..Як малих дітей доставляти чорт знає куди????

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім31.08.17, 14:05

    Рішення наступної сесії: У зв'язку зі зменшенням кількості жителів призупинити функціонування сіл Жарі, Гриньки, Йосипівка і Табори. Місцеве населення перевести на постійне місце проживання в село Кашперівку. Міській раді забезпечити перевезення людей, речей і домашніх тварин. Баранівському ДЛМГ збудувати альтанки для проживання переміщених осіб. Відділу ЖКГ міської ради посадити навколо альтанок квіти та встановити баки для роздільного способу збирання сміття. Відділу культури, сім’ї, молоді та спорту провести святковий концерт і нагородити переселенців грамотами.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім31.08.17, 18:44

    Дякуемо за пораду!!!Все буде добре!!!Особливо приемним буде виконання останнього рядка !!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім31.08.17, 19:21

    Ви гляньте і місця в садочку знайшлися! А нашим баранівським немає...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.08.17, 20:16

      ...бо ви баранівські лохи, а ми - таборські крутелики.

      Видалити
    2. Анонім04.09.17, 21:40

      Не кажіть бо в садку є багато місць і особливо для таборсських холопів!

      Видалити
  6. Анонім02.09.17, 20:42

    А перед виборами Душко обіцяв у Таборах відкрити повноцінний садочок - з повним робочим днем. А тепер закрив навіть короткострокові групи. Брехун з брехунів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.17, 00:22

      А як там їх всього тих пара дітей і є можливість возити туди-сюди, то чому б і ні? Та й дітям певно буде краще у великих гарних дитсадках, де нормальна кухня, поварі. Ну і люди по цих селах погодили, не просто ж так. Значить впевнені, що роблять краще. А щодо брехунів, то на виборах всі політики трохи брехуни.

      Видалити
    2. Анонім04.09.17, 17:37

      Як це возити туди-сюди дошкільнят? Їх же ніхто до садка не везе. Скидають у центрі, як і всіх школярів. Діточок у садок завжди супроводжують мами. По вашому мами мають приїхати з дітьми вранці в Баранівку, завести їх у садочок, а потім цілий день ждати, щоб повернутися додому? Бо шкільний автобус прибуває вранці, а потім після уроків везе школярів додому. Оце по вашому покращення послуг дошкільної освіти для сільських жителів???

      Видалити
    3. Анонім04.09.17, 21:52

      Я думаю саме дошкільнят будуть везти під дитсадок. Хіба ні? Як же ж це висадити в центрі міста малих дітей? Шановна міська рада, поясніть будь ласка як воно має бути. Це ж серйозне питання!

      Видалити