09 серпня 2017

На околиці міста Баранівка другу добу блокують вантажівку з львівським сміттям


На околиці Баранівки другу добу блокують вантажівку з львівським сміттям, яку напередодні вранці працівники відділу благоустрою міської ради виявили на міському сміттєзвалищі неподалік міста.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

Також комунальники виявили купу сміття, скинуту біля в'їзду на звалище. Серед мотлоху знайшли документи та чеки, які вказують на те, що це сміття привезли саме зі Львова.

Доки поліція розслідує справу, вантажівка лишається на звалищі заблокованою.

«Дві машини привезли сміття і, на щастя, одна загрузла. Вона зараз заблокована. Безумовно, ми її нікому не віддамо і не випустимо, тому що за те сміття потрібно заплатити гроші», - розповів Баранівський міський голова Анатолій Душко.

Відпустити фуру місцева влада обіцяє лише після того, як місту компенсують шкоду, адже це вже другий випадок за літо, коли на їхнє звалище скидають львівське сміття.

«Компенсацію ми порахувати не можемо, але попередньо ми сказали, що роблять внесок на розрахунковий рахунок відділу ЖКГ та благоустрою міської ради як благодійний внесок на утримання сміттєзвалища, і ці кошти будуть безпосередньо використані на розгортання та ущільнення сміття», - каже заступник міського голови Василь Савчук.

Нагадаємо, вранці 7 серпня на сміттєзвалищі затримали фуру з львівським сміттям.

17 коментарів:

  1. Анонім09.08.17, 12:54

    Ось і все стало на свої місця. Замість того, щоб притягнути винних хоча б до адміністративної відповідальності та законним шляхом заставити їх сплатити за нанесені збитки, наш мер з розряду порушників переводить їх у розряд благодійників. Це означає, що частина так званої "компенсації" ляже в його кишеню, а частина надійде в бюджет. А за це податкова інспекція ще й дасть інші податкові пільги цьому "благодійнику". Це і є чистої води договорняк між міською владою і порушниками закону: можеш робити, що хочеш, тільки дай "благодійний" внесок!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.08.17, 13:12

    Хочеш відвести від себе підозру - кричи про це кругом і голосніше за всіх.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.08.17, 13:31

    Шановне керівництво мерії, завітайте на територію бувшого льонозаводу, там ви побачите ще не таке. Гори тари з під сільськогосподарських хімікатів під відкритим небом, сморід стоїть не степний. Підприємство придбало асенізатор на базі ЗіЛ-131 і нечистоти вивозить в найближчі лісосмуги. Там взагалі техногенна катастрофа.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.08.17, 14:35

      Про це мерія ніколи не скаже ні слова, бо Душко свого часу отримав гроші за кришування Еконова. Не так давно він їздив у Київ і просив внести змінити у генеральний план міста, щоб земля на якій розташована Еконова припускала розміщення підприємств з класом небезеки максимальний. Це щоб можна було запустити утилізатор. І знаєте що? Йому це вдалося! Зміни у план внесено! І це робить не начальник якогось відділу, це міський голова! Людина яку обрали люди і яка повинна піклуватися за своє місто і його мешканців! Дурдом.

      Видалити
    2. Анонім14.08.17, 13:44

      Генеральний план то окрема історія. Знаючи що буде в Баранівці де розміщуватися, Душко і команда вже скупили (не в аренду, а саме скупили назавжди) всі самі перспективні місця. На себе, родичів, друзів. Про це мало хто знає, лише рішення щосесії пачками штампуються. А ви тупі барани голосуйте далі, ще на третій строк його оберіть, може ще не все встигне прихватизувати. От жеж дійсно баранивчанах.

      Видалити
  4. Сергій09.08.17, 13:46

    Я ж казав, що мер у Львів їздив за зеленим чемоданчиком, а ви мені не вірили. Коли ви вже прозрієте за якого злодія віддали свої голоси?! Роками тільки обіцяє і дерибанить бюджетні гроші. Де може і скільки може. Так, він робить це дуже хитро і приховано, але невже ви справді цього не бачите?!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім09.08.17, 13:58

    Обложити цю фуру сміттям з першої фури яка втікла і спалити. Більше ніхто нічого не привезе.

    ВідповістиВидалити
  6. Мер, дій радикально - давай машину заберемо, поможемо.
    У відділі благоустрою згодиться стопудово.
    Щось мені здається тут адміністрацією "пахне", причому так хитро і підступно це рухає ...

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім09.08.17, 16:04

    Можна багато говорити, а сміття як везли так і везуть. Пропоную запровадити на сміттєзвалищі чергування у три зміни з числа працівників жкг. Або встановити якийсь шлагбаум чи щось таке. Але тоді є ймовірність того, що будуть скидали десь у лісосмуги.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім10.08.17, 16:51

    Якщо Львів буде платити благодійний внесок за сміття і буде його возити далі і мабуть уже не 1 чи 2 машинами, то чому ми Баранівський район повинні за нього платити не блогодійні внески, а гроші?

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім10.08.17, 18:56

    А де "патрійоти" - радикали там, свободівці всякі, рухівці і інші... коктейлі "Молотова" нарешті де?...Чи зразковому місту дозволено засрати всю Україну? За що боролись? За що кров проливали? Щоб садовий на голову наклав?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.08.17, 12:18

      Там само, де й патрійоти від УКРОПу, головна особа якого в Баранівці вже допродує місто за благодійні внески. У Баранівці закон такий: хочеш порушити закон - заплати благодійний внесок і далі вчиняй, як хочеш. А якщо меру дати дулю і відразу покласти йому за це на стіл благодійний внесок у розмірі 51 гривні адмінштрафу, це спрацює, як ви думаєте???

      Видалити
    2. Анонім11.08.17, 16:21

      Нахера вам мер кличте Ворощука Тарасика Ковальського з попами нехай стоять грудьми {censored} Де самооборона? {censored}!!! А брали на себе багато {censored}

      Видалити
  10. Анонім11.08.17, 19:19

    Ми маємо аж дві легітимні влади - громаду. Виконком .райдержадміністрацію. Райраду. Куча чинуш яких вибрали свідомо і законно. Аналізуйте їхні дії але висновків не зробите. Чому????? Догадайтесь. В лохотроні живуть хто? Правильно - ло........ що сіяли те й жнемо. Це тільки початок великих звершень.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.08.17, 14:21

      Це називається баранівський нонсенс. Минають роки, змінюється державна політика, у владі круговерть абсолютно полярних політичних партій. І лише в Баранівці десятками років у владних кріслах сидять одні й ті ж самі персони. Причому навіть на виборних посадах. Цікавий у нас народ... Іноді навіть здається, що назва міста пішла зовсім не від фарфорового "баранця", як пише вікіпедія.

      Видалити
  11. Анонім14.08.17, 13:47

    Ця схема давно відома. Гроші на карман і везіть, але якщо вас зловлять, то ми вас не знаємо.

    ВідповістиВидалити