10 серпня 2017

У Баранівське відділення поліції проводиться набір на зайняття вакантних посад


ГУНП в Житомирській області проводить на конкурсній основі набір кандидатів на посади поліцейських та інспекторів сектору реагування патрульної поліції, яким обіцяє зарплату 6,6 та 7,7 тис. грн відповідно.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України.

Набір кандидатів розпочався сьогодні, 10 серпня, і завершиться 25 серпня. Загалом планують набрати 29 поліцейських та інспекторів, із яких 4 - у Баранівське відділення поліції.

Бажаючі взяти участь у конкурсі для проходження служби на відповідних посадах у Баранівському відділенні поліції можуть заповнити онлайн-анкету на офіційному веб-сайті Національної поліції України (https://nabir.np.gov.ua), де також розміщена детальна інформація про перелік посад, умови конкурсу, етапи відбору та вимоги до кандидатів.

Після закінчення прийому документів на кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування щодо загальних здібностей, проходження військово-лікарської комісії, фізичні випробовування, психологічні тести та співбесіда з поліцейською комісією.

За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання у жовтні.

Довідкову інформацію можна отримати за номерами телефонів: (0412) 40-71-27, (067) 412-62-28, (050) 440-82-36 у робочі дні з 9:00 до 18:00 або звернувшись безпосередньо до Баранівського відділення поліції за адресою: місто Баранівка, вул. Тищика, 7.

Немає коментарів:

Дописати коментар