06 липня 2017

На Івана Купала у Баранівці планують провести концерт і конкурси з призами


У міському парку Баранівки триває підготовка до свята Івана Купала. Вже увечері тут мають запалити вогнище, провести театралізоване дійство, святковий концерт, дискотеку та конкурси з призами.

Відповідно до плану заходів, 6 червня о 19:00 у парково-спортивному комплексі ім. Василя Хоменка планують провести театралізоване дійство «Купальські гуляння». Після чого свято продовжать: святковий концерт «На Івана на Купала» та конкурс на кращий купальський віночок, переможців якого обіцяють нагородити преміями в розмірі 300, 200 і 100 грн за I, II та III місця відповідно.
  • 19:00 – театралізоване дійство «Купальські гуляння», пускання на воду віночків, прикрашання стрічками святкового дерева «Марени», водіння хороводів;
  • 19:30 – обрядовий конкурс «Купальський віночок»;
  • 20:00 – купальські ігри, конкурси та розваги для дітей і дорослих;
  • 20:30 – святковий концерт «На Івана на Купала»;
  • 22:00 – запалювання вогнища;
  • 22:10 – святкова дискотека.
Під час свята працюватиме польова кухня, дитячі атракціони та виїзна торгівля.



6 коментарів:

  1. Анонім06.07.17, 19:30

    Олега Скрипку сюди треба! Ото було б Івана Купала! Вся область була б тут!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім07.07.17, 14:26

    «Церква не одобрює такі святкування, тому що це іде у розріз вірою Святої православної христової церкви. Сам Христос сказав: «Не можете служити Богові і Мамоні». Ми не можемо розділятись, ми не можемо водночас жити з Богом і йти за тим, що призводить нас до гріха за нашіптуванням диявола. В це день ми маємо звершувати пам’ять дня народження чесного й славного пророка Предтечі Хрестителя Іоана. Він є пророком і вчителем покаяння. Те, що у нас відбувається: спалювання, перескакування через багаття, пошуки цвіту папороті, яке принесе щастя. Але щастя християнина не заключається в матеріальному, щастя християнина - це заповідь блаженства. Воно вище, аніж земне. Тому ми маємо відкидати будь-які язичницькі звичаї, які беруть свій початок із дохристиянства. Тому, вони і не приймаються Святою православною церквою», - розповідає протоієрей Свято-Михайлівського кафедрального собору клірик Володимир Бігун.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім07.07.17, 19:33

    Ого куди завернули?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім10.07.17, 13:16

    Церква не одобрює, а якщо я атеїст, то виходить мені можна було прийти?

    ВідповістиВидалити