02 липня 2017

У Баранівці в центрі міста урочисто відкрили пам'ятний знак «Героям АТО»


1 липня у Баранівці на площі Волі відбулося урочисте відкриття пам'ятного знаку «Героям АТО», спорудженого на честь бійців, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Право відкрити пам’ятний знак надали учасникам антитерористичної операції. Після чого відбулася церемонія покладання квітів.

Священослужителі Української православної церкви Київського патріархату Баранівського та Новоград-Волинського районів на чолі з єпископом Паісієм та настоятель парафії Святого Станіслава і монастиря «Братів менших під покровом Святого Франциска Асиського» отець Натанаіл освятили пам'ятний знак та провели молебінь за загиблими воїнами.

У заході взяли участь районне та місцеве керівництво, представники установ, громадських організацій, воїни-афганці та мешканці міста. Загалом близько півтисячі людей.

Модератором заходу виступив депутат Баранівської міської ради Олег Ковальський. До слова були запрошені учасники АТО, воїни-афганці та всі бажаючі. Зокрема, спікер ДУК "Правий сектор" Андрій Шараскін (Богема), кіборг, актор, режисер і «людина Яроша».

«Зараз ми бачимо, як знову постає нація однієї з найвеличніших країн Європи. Нація, яка має стільки славних звитяг. І ця нація нарешті відчула себе такою. Наше завдання такою її зробити, аби діти бачили. Ці пам'ятні знаки героям АТО скоро "зайдуть" в підручники істрорії, як неоголошена війна. Це "зайде", як герої чергової визвольної війни і боротьби української нації за свою соборність і за свою незалежність», - сказав Андрій Шараскін.

Ініціатором, організатором і виконавцем робіт по встановленню пам'ятного знаку "Героям АТО" виступила Баранівська районна спілка учасників та ветеранів АТО «Схід».






фоторепортаж дивіться тут, відеорепортаж - тут

34 коментарі:

  1. Анонім03.07.17, 17:12

    Дуже гарний меморіал!!! Він дійсно стане місцем поклоніння героям. Дякуємо і проектантам, і виконавцям, і тим, хто фінансував. Прикро лише, що організатори відкриття позбавили нас можливості почути тих легендарних героїв, котрих запросили на це дійство. "По-простому, без мікрофонів", як сказав пан Ковальський,- це не те, чим треба хизуватися в наш час. Мікрофони - це засіб зв'язку й комунікації, якої нас позбавили. Добре, що хоч у репортажі відображена частинка з виступів гостей-героїв.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Орест Зозулястий03.07.17, 22:06

      Захід почався пішов дощ,була молитва була злива, захід закінчився небо прояснилось. Робіть висновки . І не паплюжте людей за їхню працю. Все озвучення зразу після дев'ятої було готове (на чолі з Рудяшкіним).якісно і професійно. Але небом керують не люди. Вище нас хтось знає як хлопці плачуть за землею бачучи своїх друзів.А всі легенди і не тільки не останній раз в Баранівці. Переконаєтесь і почуєте на всю площу.Правда в багатьох закулупає не тільки в носі. Вчіться бачити і читати між рядками. Привіт всім патріотам а не прихвостням.

      Видалити
    2. Анонім05.07.17, 22:43

      Так захід вдався , і пам"ятник гарний , але чому на ньому лише жменька атошників , Це що в районі всьго 10 атошників . Так кому ж це все . Хіба не можна було всіх запросити ? Багато хто в селах навіть і не знали про це . Чи це просто піаракція для когось .

      Видалити
  2. Анонім03.07.17, 18:18

    А хто такий Ковальський?Ото його ривень малиб батьки в1дкривати а 1х за шараскиними не було й видно Бо ж Ковальський у кущах ховався як хлопц1 йшли на в1йну

    ВідповістиВидалити
  3. Бан - у -є і Грішка03.07.17, 18:41

    Ми ще раз переконуємось, що наші чинуші це гнидники.
    Прості пацани бумбелять уже десяток заходів без чинуш і укріпляють українські норми тут.
    Вони ще не поняли шо їх час 25 штук зарплат підходить до кінця.
    Ковальського хлопці попросили не даром модернути захід. Він має повне моральне право протистояти цим трутням в галстуках. Право і рівень.
    Наш хлопець. І з попами нашими, кіборгами, правосеками, з нормальними правильними хлопаками, а не з цими ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.07.17, 08:58

      Модератора повинні чути всі, а його чули лише ті, хто стояв у першому ряду. Яка ж користь ві такої модерації? Якщо маєте за мету здобути більше прихильників, зробіть так, щоб вас було чути всім! Просто і доступно. Дощ йшов і раніше під час урочистостей, у відділі культури для цього є спеціальна палатка.

      Видалити
    2. Полоневич05.07.17, 15:35

      Нас ви ніколи не чули і чути не будете, це не Ошатюк на свадьбах, модератор це не тамада. Хто хотів - записував, що було сказано, так вот: обіцяємо, що все голосніше ви в загнутих туфлях будете вирівнювати підошви, до в'єтнамок Почуєте все. Бо за вами верби ростуть, що за западеньця Довбиського що чуть не ой, так і за таборця кредитного-інвестиційного.
      Ви зліпляні з такого тіста, що плітки, наклепи, відмивання грошей, нищення надбання минулих, скоцтво та бл...во Як добрий день.
      Не рахуєтесь з нами, це ще більше мотивує до дій.
      2018 адмісраціі стоп, 1:0, далі заберемо на фронт наступного 2:0.

      Видалити
  4. Сідороф04.07.17, 11:24

    Бідні чинуші залишіть палатки для себе . І не псіхуйте , що всі побачили як вас сприймає нормальне здорове українське суспільство.Більшого блюзнірства і цинізму ще не бачила Українська Земля - Надія Богданівка і кубок " Небесної Сотні", Надія Богданівка і День Героя. Питання??????? Відповідь-подивіться Зірку на столичній сцені зимою 2014 року. Забулися за кого збирала автобуси баранів і кому служили? Козлу !!!!!! Який офіційно просив Карла Вову ввести війська. Це наша районна влада реабілітувала всіх місцевих героїв . Вона не одна. Шануєте бо самі рильце в пуску маєте. Ще смієте писати . Баранівка гідно вшанувала ГЕРОЇВ ! Без вас прихвостні і роми Гапона. Слава Героям!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.07.17, 15:42

      Не брешіть, що владу не хотіли бачити на цьому заході. На Фейсбуці сама бачила сканований лист, де представників влади запрошували на відкриття памятника. Отож перестаньте писати дурниці і каламутити воду.

      Видалити
  5. Анонім04.07.17, 13:46

    Модеротор захотел пропиариться за счот памятникаи за счот ушедшего безвременно в запой Сигнаевского

    ВідповістиВидалити
  6. Сергій04.07.17, 15:29

    Знову починається... Анонімні диванні герої атакують. Хто знає, той в курсі, що як міська рада так і адміністрація допомогли, чим змогли- все погодили, дали автобус, техніку і т.д. І самі прийшли, чого раніше не було. Так що не треба тут кудахтати. А про Ковальського і Сігнаєвського взагалі бредятіну пишите. Ковальський вже давно організовує і проводить всі проукраїнські заходи, а Сігнаєвський... як людина може піти в запой, коли вона не п'є? Роблю висновок, що всі ці коментарі із розряду "аби гавкнути з кущів". Ну, гавкайте далі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пронь04.07.17, 16:45

      Добре що дощ пішов, змив ту мразь, що цупить до кишені і до роту чуже, бо одному все українське це вороже, а іншому що криво лежить то його.

      Видалити
    2. Анонім04.07.17, 18:33

      Дуже добре, що хлопці встановили цей памятний знак,ЧЕСТЬ І ХВАЛА ДЛЯ НИХ - це память для поколінь,але відкриття на рівні села Мирославль,чи звідки там Ковальський,добре ,що дощ пішов можна хоч "списати" на це.

      Видалити
    3. Да ну. Все получилось клас. Пацани, герої, депутати, всім такий захід понравився. Олегу лише дякуємо. А цих "патріотів" в галстуках не батьки загиблих ні атошники бачити не хотіли. Хай (зозулю) слухають, обоє. І як вийшло, так дуже клас.

      Видалити
  7. Приймак04.07.17, 16:40

    В даній ситуації Хіміч Вовка найкращий керівник громади. Згадаємо, да з регіоналами був, але хто перші кроки починав робити для фронту? Обєднав політ сили, сідав з ними за одну парту, тяжко, алу пахав. А ці пасажири, це публіка ще та.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.07.17, 15:19

      Вова, сам написав?

      Видалити
    2. Анонім05.07.17, 22:34

      За Вову згоден , коли Федорчука поперли , більш року виконував обов"язки голови РДА і толк був . Скільки різної гуманітарної допомоги що денно на фронт відправлялось з району . Що денно машини перли на Новоград тони багажу. Патріотизму в нього не відбереш . А та партія регіонів , то помилка , хто в молодості не помилявся ? Він свою вину діями , потом і кровю іскупив .

      Видалити
    3. Анонім06.07.17, 16:40

      Яким потом і якою кров'ю? Він просто виконував свої службові обов'язки, за які одержував заробітну плату. На фронт не пішов, як це зробили Прокопів чи Норинчак. А збирати гуманітарку в тилу може кожен.

      Видалити
  8. Анонім05.07.17, 01:30

    Боже Боже не можете заспокоїтись ви чинуші коритові і все риєте і колотитеЗаспокойтесь. Ну просто не допустили вас познущатися над пам'яттю тих завдяки кому ви і далі паразитуєте . Ви думаєте люди дурні? Прекратіть писанину будь яку. Гріх. На йшли одну фамілію і давай. . Невгамовні державні мужі і жодних. Нема чим зайнятися? Працюйте а не дере бань те. А тепер спати. Погода без дощу а на небі гарний місяць.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім05.07.17, 07:04

    Ви ще рівень при відкритті памятника поставте.Як зробили так зробили.Молодці.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім05.07.17, 07:35

    Намутили пацани а вину скинули як завжди на **** Одним словом мудаки Добре що в ресторани дощ не падав люльки милили на сухо

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім05.07.17, 09:01

    Дивує одне.Чому хлопці не випхали копняками модератора зі сцени? Він хоть знає,що таке АТО? Соромно,"патріоте" піаритися на чужих грошах,щей своїх прихвоснів попривозив писки засвітити "для преси".

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім05.07.17, 14:40

    Поки атошники в окопох кров проливають ВОНО сидить за кермом авто за награбованими ним куплене вишиванка не влазить в горлянку та какае про патриотизм гнида Ксиву падло купило шизиком числиться йди падлюко добровольцем правосеки дорогу покажуть а не зли народ

    ВідповістиВидалити
  13. Сергій05.07.17, 16:10

    А те, що ВОНО на брехні до влади прийшло тебе не парить? Не парить, що тільки ходить, бреше і продовжує красти? Не парить, що людей за бидло має і відкрито про це говорить? Не парить, що зарплату собі та підлеглим вже по 20 тисяч зробило? Це ж твої гроші, дурню!

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім05.07.17, 16:18

    Дуже гарний захід. Нам все сподобалося. Баранівка, як завжди, на висоті. Всім дякуємо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Любов05.07.17, 19:14

      Так, все добре... Небо плакало за хлопцями. як ми всі. а хлопці...хотіли жити й радіти життю. Хай земля буде лебединим пухом і царство небесним.

      Видалити
  15. Анонім05.07.17, 18:23

    Отут і показали себе барани в чанах, і то є справжні барани.....

    ВідповістиВидалити
  16. Світлана05.07.17, 20:51

    Дякуємо всім організаторам. Все було дуже гарно, навіть небо плакало. Всім добра і миру.

    ВідповістиВидалити
  17. Патріотка06.07.17, 14:44

    Захід був гарним!!!! Так, не було чути, але було видно. Прості люди достоялись до самого закінчення, не дивлячись на дощ. Ми вийшли віддати пошану для наших ГЕРОЇВ - це те маленьке, що ми можемо зробити, адже вони воювали за нас, не вибираючи погоди і поклали свої молоді життя за те, щоб ми могли бачити сонечко, дощ і навіть пики нашої влади. Я згодна, що, можливо, Ковальський і хотів пропіаритись, але подивіться скільки там крім нього було хлопців у військовій формі, простих героїв, яким пощастило повернутися з того пекла живими!Коли ще бачили стільки атошників одночасно?Я виплакалася від душі... І ще дуже приємно дивитися на їхнє братство, у них дійсно є свої закони і честь!!!!

    ВідповістиВидалити
  18. Петро Мох06.07.17, 17:58

    Масовий захід любого направлення це і є піар. Дивимось в визначення. Не блудимо словами. На зарядка становіісь. Кожний мислить в міру свого голова . Головне будуйте Україну а не окраїну манкуртів. Пам'ятаймо хто загинув за наш мир і хліб на полях. Хлопцям спокій .

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім06.07.17, 18:22

    Дякуємо за такі коментарі Патріотці.Заради таких людей ми захищали і будемо відстоювати свою незалежність.Слава Украіні!!¡!

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім06.07.17, 18:24

    Вірно підмітила Патріотка нас багато.Хай влада бачить скільки потрібно нациків нас втихомирити.

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім07.07.17, 14:32

    Вічна пам'ять загиблим героям! Не треба на пам'ятних заходах обговорювати свої політичні уподобання. Наші воїни-земляки віддали свої життя не за політику, а за Україну! Не забуваймо про це. Хай Бог береже нашу Україну!

    ВідповістиВидалити