07 липня 2017

У Баранівку на свято Івана Купала завітав Нептун, русалки, відьми та чорти


6 липня у Баранівці відсвяткували Івана Купала. На території міського парку провели театралізоване дійство з Нептуном, русалками, відьмами та чортами, а пізно ввечері запалили велике традиційне вогнище.

Розпочалось свято театралізованим дійством «Купальські гуляння» за участю артистів і вихованців міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича, школи мистецтв та міського Будинку дитячої творчості.

Учасники заходу прикрашали стрічками святкове дерево «Марену», водили хороводи та плели віночки з польових квітів. На Івана Купала завітав Нептун з русалками, не обійшлося і без відьм та чортів. Усі бажаючі мали змогу впродовж свята виграти чимало гарних призів, взявши участь у купальських іграх, конкурсах та розвагах для дітей і дорослих.

Родзинкою свята став обрядовий конкурс на кращий віночок. Власноруч сплетені купальські вінки презентували чотири юнки. У ролі журі виступили глядачі, які своїми оплесками визначили, чий витвір найліпший. Дівчата отримали грошові заохочувальні призи (1 місце – 300 грн., 2 місце – 200 грн., 3 місце – 100 грн., 4 місце – 50 грн.).

Під час свята працювала польова кухня, дитячі атракціони та здійснювалась виїзна торгівля. Всі охочі мали можливість нанести собі аквагрим та сфотографуватися у фотозоні. Коли стемніло, запалили велике традиційне вогнище. Завершилося святкування дискотекою.





фоторепортаж дивіться тут

Немає коментарів:

Дописати коментар