12 липня 2017

У Баранівці приступили до першого етапу реконструкції скверу по вулиці Соборній


11 липня гранітний постамент колишнього пам'ятника Леніна завантажили на машину та відвезли у Житомир. У міській раді кажуть, що це перший етап реконстукції скверу по вулиці Соборній.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Наразі йде реалізація першого етапу реконструкції скверу по вулиці Соборній, а саме – встановлення погруддя Шевченка. Було прийнято рішення, що задля здешевлення потрібно використати наявний матеріал, тобто постамент з граніту Омелянівського родовища. Оскільки даний постамент має великі розміри, вирішити питання його обрізки та поліровки було непросто. Вчора, 11 липня, за допомогою двох кранів постамент погрузили на машину та відправили на реконструкцію в місто Житомир", - розповіли у міській раді.

Нагадаємо, наприкінці травня міська рада оприлюднила ескіз реконструкції скверу по вул. Соборній та заявила, що він є остаточним і створений разом із громадскістю.






5 коментарів:

  1. Анонім14.07.17, 11:49

    Руйнувати - не будувати. Дуже хочеться вірити, що постамент з унікального граніту після реконструкції повернуть у сквер. Дуже ймовірно, що гранітні плити банально замінять: цінні плити продадуть ділкам, а назад привезуть дешевшу заміну.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.07.17, 18:43

      Привезуть - перевіримо. Хоча спроба збагрити постамент була. Душко навіть через рішення сесії протягнув це питання. Мали просто віддати ці плити якомусь пацану, а той у свою чергу мав привезти якісь плити із сірої композитної крошки. Не знаю, хто втрутився в це питання, але чомусь відразу на наступній сесії це рішення відмінили.

      Видалити
  2. Анонім14.07.17, 20:09

    Діло зроблено. Молода команда не спить.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім14.07.17, 20:48

    Це дуже добре, що в місті щось робиться. Але чому від обіцянок до реальної роботи проходить так багато часу? У даному випадку 3 роки!

    ВідповістиВидалити
  4. Розібрали дорогу. Розберуть і постамент.

    ВідповістиВидалити