13 липня 2017

У Баранівському районі за півроку надано майже 4 тисячі адміністративних послуг


Протягом І півріччя 2017 року у Баранівському районі було надано 3849 адміністративних послуг і 51 консультацію населенню. Адміністративні послуги надаються в межах чинного законодавства України.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській райдержадміністрації

"Центр надання адміністративних послуг надав 350 послуг, відділ освіти, охорони здоров’я, сім'ї, молоді, спорту та культури – 14, відділ агропромислового розвитку, архітектури та ЖКГ, управління економічного, агропромислового розвитку, містобудування, архітектури та ЖКГ – 17, відділ економічного розвитку управління економічного, агропромислового розвитку, архітектури та ЖКГ – 979, міграційна служба – 554 та відділ Держгеокадастру – 1935. Також населенню було надано 51 консультацію", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Баранівському районі також діють «гарячі лінії», «телефони довіри», що розглядають питання, в тому числі, порядку надання адміністративних та інших платних послуг. Облаштовано інформаційні стенди зі зразками відповідних документів та іншої інформації для отримання адміністративної послуги без сторонньої допомоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар