15 червня 2017

У Баранівській міськраді вирішували, як святкувати День Конституції України


14 червня у Баранівській міській раді відбулася нарада з приводу визначення формату святкування Дня Конституції України, 50-річчя міського стадіону та Дня молоді, які відбудуться у червні.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Присутні визначилися з місцем та часом проведення свята, обговорили деякі номери концертної програми, у якій виступатимуть вихованці Будинку дитячої творчості та колектив міського Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича, запланували проведення молодіжної дискотеки, погодили кандидатури для нагородження грамотами та подяками, підняли питання про необхідність організації дозвілля юних мешканців громади, прийняли рішення, що дадуть змогу організувати частину свята, пов’язану з фінальним футбольним матчем Кубку Житомирської області з футболу пам'яті Героїв Небесної Сотні.

На зібранні також йшла мова про виготовлення банерів на стадіон, організацію виїзної торгівлі, підвезення спортсменів, організацію Маршу спортивної слави та ін. Голова Молодіжної ради запропонувала у цей день провести квест
", - йдеться у повідомленні.


фото прес-служби міськради

3 коментарі:

  1. Анонім23.06.17, 09:26

    Там тільки те й роблять, що святкують. Шоу має тривати доти, доки при владі щоумен...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.06.17, 07:55

    Молодці а що ми ще бачим і чим ми гірші за інших. Святкують всі і ще з більшим розмахом а ти не хочеш то не п-и

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім26.06.17, 11:50

    Святкують з більшим розмахом там, де міста мають добре розвинуту інфраструктуру. А в нас щоб дійти до стадіона по ЦЕНТРАЛЬНІЙ ВУЛИЦІ, можна ноги поламати, та й дорога вся в ямах, автомобілісти без лайки по ній не їдуть. І це центр. Що вже говорити про периферію??? І як можна з помпзністю святкувати 50-річчя стадіону, якщо туди ні пройти, ні проїхати, а дирекція виганяє звідти в будні дні навіть малих дітей??? А ФОК замість того, щоб служити спорту, перетворено в дім розпусти!

    ВідповістиВидалити