01 червня 2017

Випускники Баранівської школи мистецтв отримали свідоцтва про позашкільну освіту


30 травня у Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відбувся випускний вечір і звітний концерт Баранівської школи мистецтв, під час якого 28 випускників отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

Директор Баранівської школи мистецтв Юрій Вовк привітав випускників зі святом та вручив їм свідоцтва про закінчення школи.

До вітань приєдналися міський голова Анатолій Душко, його заступник Оксана Загорська, художник Володимир Кравчук, представник районного осередку Радикальної партії Тарас Сус та благочинний Баранівського округу УПЦ Московського патріархату Роман Клим.

По закінченні вітальних промов, за досягнуті успіхи у навчанні та активну участь у культурно-мистецькому житті школи та громади, вони нагородили окремих вихованців і викладачів школи грамотами, дипломами, подяками та подарунками.

Після чого відбувся святковий звітний концерт, під час якого учні та викладачі Баранівської школи мистецтв порадували присутніх у залі глядачів майстерною грою на музичних інструментах, вокальними та хореографічними здібностями.





фоторепортаж дивіться тут

Немає коментарів:

Дописати коментар