29 травня 2017

Мешканці Баранівки залишаться без води через хлорування системи водопостачання


30 травня з 9:00 до 19:00 все місто Баранівка залишиться без централізованого водопостачання, оскільки комунальне підприємство "Баранівка міськводоканал" проводитиме хлорування води.

Про це місто Баранівка повідомили у міськводоканалі.

"Шановні жителі міста Баранівка. КП "Баранівка міськводоканал" повідомляє про те, що 30 травня з 9:00 до 19:00 у зв'язку з промиванням та хлоруванням системи буде припинено водопостачання. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, комунальники інформують, що на даний час проводять відновлення роботи міської лазні, а саме: закупили та встановили нову піч-кам’янку, закупили швидкісний водонагрівач та водогрійний котел, замінили систему гарячого та холодного водопостачання, закупили будівельні матеріали для ремонту приміщення котельні, демонтували старий водогрійний котел і відремонтували ємності для холодної та гарячої води.

"Для того, щоб лазня запрацювала нам необхідно закупити та встановити систему повітряного опалення і термоакумулятор 1 м3, відремонтувати приміщення котельні. Нині ми працюємо в цьому напрямку", - повідомили у міськводоканалі.

2 коментарі:

  1. Анонім29.05.17, 15:13

    За лазню будемо дуже вдячні. Приємно бачити, що хоч хтось в місті працює.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.05.17, 16:02

      Цей хтось працює вже 7 років, але аж тепер взявся за лазню. Не треба сильно радіти, бо скоро й ціни на лазню піднімуться.

      Видалити