24 травня 2017

Покладання квітів та хвилина мовчання: у Баранівці відзначили День Героїв


23 травня, з нагоди Дня Героїв, близько двох сотень людей зібрались на центральній площі Баранівки, щоб вшанували пам'ять борців за Україну та покласти квіти до майбутнього пам'ятного знаку героям АТО.

На заході були присутні керівники органів державної влади, місцевого самоврядування та громадськість міста. Перед присутніми виступили голова райради Сергій М'ялківський та мер Баранівки Анатолій Душко, який вручив квіти та подарунки рідним і близьким загиблих в зоні АТО бійців з Баранівського району.

Продовжив свято концерт, під час якого діти випустили у небо 10 повітряних кульок у вигляді білих птахів, як символ журби, смутку та жалю за загиблими в зоні АТО земляками.






 фоторепортаж дивіться тут

37 коментарів:

  1. Анонім24.05.17, 15:47

    Найкращий патр1отичний зах1д який покликаний на обьеднання памьять 1 любов МОЛОДЦ1

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.05.17, 16:57

    День Героя з УПЦ МП ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.05.17, 18:13

      Цей захід організовувала мерія, а наш мер не визнає Київський патріархат.

      Видалити
    2. Анонім24.05.17, 23:38

      ти {censored} (24.05.17,18:13) {censored} закрий, як ви вже {censored}, тільки {censored} і вмієте,ондо річка перетворюється в каналізацію, скоро всі від тої гидоти як не кишкові розлади то онко проблеми будуть мати, то {censored} не одного патріота не видно, всі ждуть поки толя чи коля щось зроблять

      Видалити
  3. Анонім24.05.17, 19:01

    день геро1в немае жодного церковного окрасу 1 пол1тичного 1 слава БОГУ 1 саме цим в1н був на висот1 МОЛОДЦ1!

    ВідповістиВидалити
  4. Захід був дуже гарним! Молодці! А маленькі дітки в синіх костюмах - це була окраса такого свята! Молодці!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім24.05.17, 22:45

    Захід справді був гарний. Особливо постаралися дітки. Молодці! А дорослі чомусь більшість номерів виконували під фонограму, що є незвичним для Баранівки. Патріотизму там теж було не так і багато. Навіть заклики за мир наприкінці концерту виглядали так, наче на концерті в Кремлі. Бо наші вояки спочатку мають вигнати окупанта, щоб в Україні настав мир, а не просто кинути зброю й повернутися! Мир без перемоги - це окупація!!! Ну а мер "відзначився" як завжди. У День Героїв, який у свій час було започатковано ОУН-УПА, навіть обминув памятний знак на їх честь, поклавши квіти тільки там, де колись буде памятник воїнам АТО. Та ще й до того ж виставив учнівську "почесну варту" спиною до памятника воякам УПА. І як завсігди годиться мер ішов у супроводі московського попа. Усе це було як насмішка над світлою памяттю патріотів, які першими ввели традицію відзначати День Героїв.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Устим Перебийніс-Цю24.05.17, 23:58

      Є інформація, що у неділю о 8 вечора, без московії відбудеться поминальна молитва за Героями України.
      Прийдіть, вшануйте.
      А поведінка Душка нами чудово аналізується. Ну що ж, буде і він постійно зауваження отримувати. Йому це подобається.
      Його тошнить від того УПА, від України, від мешканців громади. Він ніколи не сприйме фундаментальні проукраїнські дії тому, що він чітко себе визначив.
      Ну що ж, прийде час публічно "вскрити карти" і зробити висновки, чи може вести громаду далі з московськими мозгами такий вожак.
      Для мене це основоположні моменти.

      Видалити
    2. Анонім25.05.17, 22:36

      Ого і УПА йому поперек.

      Видалити
  6. Броник25.05.17, 01:00

    Час пройде, Україні бути. І все українське в ній буде. Лиш тільки цю погань ми рухнемо разом, що зветься агресором пута.
    Небуде такого зухвалого мера, він зникне у просторі часу, лиш в згадках він лишеться лжеукраїнцем за дії що чинить мов сказу.
    Немов десь в дитинстві його оменула, ота українськая риса,
    ти ж син України, як можеш сьогодні співати під ноти кремлівця.
    Дивися, як стрімко з оков того пута народе крокує в Європу, невже ти сьогодні тикий московитий, боїшся лиш за свою жо...
    Набрався, як сучка отих обіцянок, що линуть з далекого кремлю,
    Так просиш порою попробувать спину широкому батьковім ремню.


    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.05.17, 20:48

      А Броник шарить. Аж віршом. І правда, всі двіженія мера з руским міром йому гикнеться. І УПА чогось ним спеціально обходиться.

      Видалити
  7. Анонім25.05.17, 11:13

    {censored} про що ви пишете. Особисто бачу почерк вчителя. А вчитель у нас один це той який покинув школу і за китайські гроші розвалив два останніх фарфорових заводи україни {censored}

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.05.17, 11:45

      А чого останніх і чого два? У Довбиші наприклад фарфоровий завод працює. Бо його директором був Вельчинський. А в Баранівці завод розгребли місцеві ПП. Он скоро Ваня Демяненко з легкої руки мера за якихось 200 тисяч гривень (стільки зараз коштує старенька хата в Заріччі) забере ще й заводоуправління, бо йому мало інших прихватизованих цехів. Тут не треба й китайців. Наші швидко вміють за безцінь забрати те, що будувалося віками. Он "великий колгоспник" Ваня Душко приватизував у Таборах ферми, розпродав усе, що було в райсільгосптехніці і т.д. Наш Толян скоро відіжме всю заготконтору. Ларьок, де колись сидів покійний Додік, недавно згорів з невідомих причин, але перед цим він д-у-у-у-же вже заважав меру. І не треба матюкатися, бо звідки щодня чутно трьохповерхові матюки, ми всі добре знаєм.

      Видалити
    2. Сергій25.05.17, 12:58

      Нічого дивного. Кругом так само. Той же Житомир. Брат голови облдержадміністрації Гундича скупив всі землі у свому селі, Сінгури здається називається. Думаєте те село стало краще жити? А мер Житомира Сухомлин? На його дружині стільки бізнесу, що нашим ПП і не снилося. В цій країні не буде ладу поки люди обиратимуть за гречку і обіцянки. Той же Душко цьому приклад. Щороку наобіцяє в три короби і всі УРА! УРА! А по факту... одні проекти і малюнки. Греби побільше, поки є можливість- ось девіз всіх сьогоднішніх можновладців.

      Видалити
  8. Анонім25.05.17, 23:41

    Прост1ть блаженних прост1ть невинних прости 1м господи за великий гр1х людський СЛАВА ГЕРОЯМ Спасиб1 вс1м хто долучився до ц1ё1 памят1

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім26.05.17, 13:03

    Жалко мені тебе танський. Я тебе вичислив.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім26.05.17, 17:05

    Можна запитання??? Звичайно приємно але: Якщо це день Героя України,то чому подарунки тільки близьким загиблих бійців АТО???Близькі воїнів Інтернаціоналістів,УПА,ВВВ не достойні,чи їх нема??? Чому Душко А.О. влаштував цей "концерт" біля пам*ятника на якого не дав ні копійки,хотя АТОшніки просили допомогти??? Пишу "концерт" тому що не можна проводити ПАРАД на ПОХОРОНАХ!!! НЕ МОЖНА ходити до могили коли ти ненавидиш покійника!!! АТОшніки, ЖИНІТЬ їх подальше від могил та пам*ятників ваших побратимів!!! ХВАТИТЬ їм на чужому горі та на ваших заслугах кар*єри строїти!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім27.05.17, 09:08

    ПРОяк1 могили ти говориш?От якби кожен чув себе то булоб краще ус1м До слова сувен1ри давали матерям 1 дружинам загиблих в АТО нажал ь в загиблих авганц1в немае вживих матер1в а про 1нших 1 подавно -розкинь мозгами прикинь роки ус1х под1й 1 все стане на сво1 м1сця Але тоб1 поф1г т1льки б смуту с1яти серед людей козел

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.05.17, 18:41

      Все тому що ти такий-же {censored} як і той мер. Не сувеніри роздавати а реально допомагати потрібно.А до пам*ятника ходять вшановувати,без фото і преси,тим більше що ви {censored} ніякого відношення до Героїв не маєте

      Видалити
  12. Скоропацький27.05.17, 18:10

    Користуючись нагодою,
    шановні мешканці громади не ведіться на залякування, прийдіть у 8 вечора в неділю на площу Волі, прмйміть участь у молебені загиблим Героям, Героям Баранівщини та давайте підтримайте рідних та близьких загиблих, тіла яких ми зустрічали на колінах, яких не минули московські кулі, які віддали життя у боротьбі і вони вічно будуть у нашій пам'яті.
    Прийдіть і ми разом звернемося до Господа, щоб їхні душі вічно мали місце біля нього.
    Ні війні, ні московській агресії, смерть окупанту і вічна память Героям!

    ВідповістиВидалити
  13. Депутат27.05.17, 20:27

    Пише якісь два дебіли. Міська рада дала кошти. Міська рада не проти. Хоча на все треба і дозволи відповідні і погодження але в даній сутуаціі прийнято рішення підтримати. Між іншим шановні атошники ви відслідковуйте трішки дії ваших побратимів. Зверніться до поліції і поцікавтесь скільки побито людей в тому числі жінок. Це скоро всім надоїсть

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний(на)депутат на то і поліція щоб такими справами займалась.А ви, відслідковуєте своїх??? - ВЖЕ ВСІМ НАДОЇЛО!!!На місці тих побратимів моглиб бути ваші діти,чоловіки,якби ви їх не приховували та не відкуповували!!!

      Видалити
    2. А з якого дива нас зачіпили?діпутат, атошніки що в щі на......?

      Видалити
  14. Ми теж приєднуємось, та запрошуємо усіх бажаючих 28.05.2017р.біля фонтану о 20:00 год.прийняти участь в молитві.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.05.17, 01:35

      Будемо! Хлопці, як не прийти. Це ж не адмінресурс, який по приказному порядку. Тут за позовом душі. Католики ідуть.

      Видалити
  15. Анонім28.05.17, 01:23

    А це оказується не просто молебінь. Там буде дещо цікаве. Ковальський з Сусом та атошники щось знову придумали. Ну знову почуємо правду матку. Сільські голови команду "не йти" уже получили. Думаю треба піти помолитись і почути спавжню відверту і справедливу мову.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.05.17, 07:56

      А скільки можна. Все правильно.

      Видалити
    2. Ніхто нічого не придумував-то буде молебінь.Якщо Хочиш правду почути то подивись навколо,кругом одна правда....))))

      Видалити
  16. Анонім28.05.17, 13:30

    Непеживайте, хто має там бути, той буде железно.

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім28.05.17, 16:55

    Як же хочеться тебе сх1д на сх1д послатм з тво1м туп1змом н1хера не робиш т1льки людей свариш херой довбаний

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергій28.05.17, 21:34

      Анонімно всі герої квакати. Не відповідай їм Віталік, вони того не варті.

      Видалити
    2. аноніст28.05.17, 16:55 прийди покажи личико женщіна!!!

      Видалити
  18. Вершигора Іван Миколайович28.05.17, 23:20

    ононіме 16:55,а яку ти роботу робиш, чи саме повернувся може зі сходу... чи може ми тебе кудись пошлемо безграмотна довбня,ти не те що тупий, а дебільно заточенний... Віталій дійсно щось робить ...сходи до Шатровського хай підлікує, а то видать мамка в дитинстві з рук випустила, і ти малям голівкою у ступеньку вдарився ,і калічкою став...

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім29.05.17, 13:30

    В пятницю дуже цікава була передача по телебаченню суть якої в тому що із 300 тисяч учасників АТО 200 тисяч це примазані які незаконно отримали цей статус і тому буде проведена ревізія.Такий і в нас є герой який рік проседів в військоматі завіз дійсно геройських хлопців на схід і якимсь чином став учасником ато. Ви настоящі атошники якось фільтруйте свої ряди бо скоро ще один вийде на дембель і даже не сумніваюсь що тоже буде учасником ато. Ваня не Толя він вас бистро построїть і будете шагати по центру а в голові колони буде учасник всіх війн та катастроф переворотів революцій Серега.Робіть свою справу тихо ми народ з вами якби не ми не булоб тої армії. Ми теж волонтери і тому обідно що якесь {censored} незаконно має пільги і тд.

    ВідповістиВидалити
  20. афганець30.05.17, 14:28

    Коментар в тему. Сьогодні батьки діти загиблих не просять до себе стільки уваги як чмошніки які були за сто км від війни. ганьба.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.05.17, 09:00

      Афганець,в тебе що хтось мендальку забрав???

      Видалити