17 травня 2017

Баранівська громада почала працювати за міжнародним проектом «Розумне місто»


16 травня у Житомирі відбулося офіційне підписання угоди про співпрацю між представництвом міжнародного проекту «Розумне місто» та Баранівською об'єднаною територіальною громадою.

Підписання угоди угоди про співпрацю відбулося під час проведення семінару керівників територіальних громад, де йшлося про об’єднання зусиль влади, громади та бізнесу у розвитку місцевого самоврядування, створенням нових робочих місць, залучення інвестицій та участь у донорських програмах.

Варто зазначити, що працювати за міжнародним проектом «Розумне місто» Баранівська міська об'єднана територіальна громада почала першою в Житомирській області.


відео телеканалу Житомир, фото прес-служби міськради

11 коментарів:

  1. Анонім17.05.17, 16:20

    Є...ть! 19 секунд сорому! Як людина з таким безграмотним спічем може бути КЕРІВНИКОМ ПРОЕКТУ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.05.17, 21:03

      Зарплата- хороша, робота - непильна, а "Розумне місто" - якось воно буде...

      Видалити
  2. Сергій17.05.17, 17:15

    Наталія Свінціцька доктор наук???????????

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім17.05.17, 22:48

    Міжнародний проект "Розумне місто" насамперед передбачає, що і мер в такому місті мав би бути розумним...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім18.05.17, 08:13

    Правильно ляшко каже
    Скотиняки ви і більше нічого. . Вам до того . Душка як свині до неба

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.05.17, 10:43

      Ну да. Україною вже докерувався "проФФесор", а тепер "розумним" містом покерує "доХтор наук".

      Видалити
  5. Анонім20.05.17, 16:51

    Що ви б..ді мелете,яке розумне місто?Ніщета кругом людина за мізерну пенсію не може прожити,ліки в три дорога,люди спустіться з космоса на землю і не займайтесь х.. робіть щось щоб люди не помирали бо немає за що лікуватись.Божинько!!! вийди з церкви піди по цих об.. подивись як вони живуть і як народ существує Амінь

    ВідповістиВидалити
  6. Чим він вам не вгодив, зарплата більша, то звикайте, таке життя, є багаті і є бідні, а містом він керує нормально, за останні роки мені не соромно привезти друзів, та прогулятись містом самій

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.05.17, 11:22

      Розумне місто - це місто, де зручно й комфортно всім, а не тільки меру і команді. Це місто з гарними дорогами, зручними мостами й шляхопроводами. Це місто, де стадіони, фізкультурні зали та інші місця активного відпочинку відкриті для всіх. Це місто, де з крана тече чиста вода, яку можна вживати для пиття. Це місто, де громадяни бачать в інтернеті карту забудови свого свого міста і де їхня думка з цього приводу враховується. Такі міста є в Польщі та інших країнах. А в нашій Баранівці погані дороги, замість понтонного моста - багаторічні обіцянки, стадіон і поле - тільки для бездарного Кераміка, ФОК - тільки для мера і його друзів. З кранів тече якась червонувата рідина, через яку бойлер чи пральна машинка виходять з ладу за рік. Еконову мер узаконив у Генплані забудови. Дарма, що люди не хотіли цього, бо мільйон у кармані дорожчий за думку 12000 жителів. Тому мені зовсім не комфортно в такому місті. І соромно і за місто, і за його бездарне керівництво.

      Видалити
  7. Анонім23.05.17, 08:53

    Проснись-вже потрібно робити розумну громаду!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.05.17, 12:24

      З ким? З Космосом? Це десь на грані фантастики!!! Для розбудови розумної громади треба розумний поводир, а не шизофренік-казкар.

      Видалити