25 травня 2017

Де в Житомирській області оздоровити школяра. Перелік літніх таборів


У Житомирській області влітку 2017 року працюватиме чотирнадцять дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, десять із яких належать до комунальної власності, а чотири – до приватної.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info з посиланням на управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

На околиці Житомира працюватиме 1 дитячий оздоровчий заклад – табір «Лісовий берег» (місто Житомир, Чуднівське шосе,1), підпорядкований лікувальному центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.

Ще 3 дитячих табори працюватимуть в селах Житомирського району: «Супутник» (село Іванівка, належить підприємству «Парк» Житомирської міської ради), табір санаторного типу «Дзвіночок» (село Дениші, санаторій «Дениші» Житомирської обласної ради) та «Орлятко» (село Левків, Житомирська обласна рада).

Ще 6 закладів працюватимуть в 5 районах області. У всіх 10 комунальних таборах батьки можуть оздоровити дітей на платній основі (пільговим категоріям безкоштовно).

Приватні дитячі оздоровчі табори - «Благодать» та «Надія» в селі Зарічани Житомирського району, «Карітас-Олександрівка» в селі Олександрівка Новоград-Волинського району та «Відкрите серце» в селі Озадівка Бердичівського району, – належать релігійним організаціям, перебування в ньому дітей є безкоштовним.

Найдорожчими виходять путівки до таборів «Лісова казка» в селищі Кам’яний Брід Баранівського району та «Дзвіночок» у Денишах: вартість дня перебування в обох закладах - 270 грн,  або 5670 грн за зміну (21 день). Найдешевший відпочинок у «Супутнику» під Житомиром – без малого 190 грн за день, або 3990 грн за 21 день.

Перелік та адреси оздоровчих закладів Житомирської області, роботу яких заплановано у 2017 році, а також вартість дня перебування та дати заїзду можна подивитися тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар