15 травня 2017

У Баранівській міськраді скаржаться на розкрадання квітів з міських клумб


Працівникам відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради доводиться по декілька разів висаджувати на клумбах квіти, бо за ніч вони безслідно щезають.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Як тільки почалося оновлення клумб, з’явились і крадіжки з них квітів. Рослини доводиться саджати по два-три рази, бо за ніч вони безслідно щезають. Вандали не соромляться нахабно красти розсаду для власних потреб навіть у самих людних місцях.

Звертаємося до жителів міста з проханням допомогти боротися із крадіями. Якщо ви стали свідками вандалізму – телефонуйте в поліцію (102), або у відділ ЖКГ та благоустрою (3-12-99). Фотографуйте усіх, хто щось викопує на міських клумбах. Надсилайте світлини на електронну адресу b.meriya@ukr.net", - йдеться у повідомленні.

фото прес-служби міськради

4 коментарі:

  1. Анонім16.05.17, 22:25

    Мабуть ваші квіти Вельчинський з Хімічом на базарі продають.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім17.05.17, 14:04

    Люди не лише крадуть, а кур випускають які жруть то все.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім18.05.17, 10:48

    Хай садять таке, що ні кури не склюють, ні крадії не вкрадуть, або ж ставлять відеокамери. Але ж мер боїться поставити відеоспостереження біля мерії, бо відразу ж камера зафіксує Еконову, яка постійно носить йому хабарі, або як він їздить автомобілем замість обіцяного велосипеда.

    ВідповістиВидалити
  4. Скотленд-Ярд21.05.17, 07:33

    ну а районні пінкертони для чого є в районі... адже це їх пряма робота піймати злодіїв...

    ВідповістиВидалити