07 квітня 2017

У Баранівці підвели підсумки проведення навчальних зборів загону тероборони


31 березня у міському Будинку культури ім. А.Пашкевича підвели підсумки навчальних зборів загону територіальної оборони, які проводились наприкінці березня на базі райвійськкомату.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"У період з 28 по 31 березня на базі Баранівського райвійськкомату проводились навчальні збори загону оборони з метою відновлення та вдосконалення навичок особового складу щодо участі у сучасному бою з володіння штатною зброєю, здійснення злагодження взводів у визначеній організаційно-штатній структурі та їх підготовку до виконання бойових завдань за призначенням, визначення реальності спланованих заходів у Плані територіальної оборони Житомирського ОВК в ході практичного виконання навчально-бойових завдань.

Військовий комісар Баранівського райвійськкомату Олександр Безродний 31 березня в приміщенні міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича у своїй доповіді підвів підсумки проведення навчальних зборів з загоном оборони. Він нагородив грамотами та подяками тих, хто показав гарні результати під час навчань і тих, хто сприяв проведенню навчальних зборів. Також до присутніх у залі звернувся обласний військовий комісар полковник Юрій Колісниченко, який наголосив на важливості проведення таких заходів та подякував його учасникам за високий рівень патріотизму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці січня у Баранівському райвійськкоматі повідомляли про проведення комплектування загону територіальної оборони та пропонували чоловічому населенню Баранівського району звертатися до райвійськкомату для участі в тренуваннях.




фото пресс-служби міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар