24 квітня 2017

Школярка з Баранівки стала переможцем обласного етапу Всеукраїнської олімпіади


Старшокласниця Баранівської школи №2 Тетяна Панчук увійшла в десятку кращих учасників Всеукраїнського етапу олімпіади з трудового навчання, що проходив у місті Полтава з 26 по 31 березня.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти міської ради.

"Учениця 11 класу Баранівської школи №2 Тетяна Панчук стала переможцем обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та взяла участь у заключному етапі, що відбувся у Полтаві з 26 по 31 березня", - йдеться у повідомленні.

Олімпіадні завдання проходили під загальним гаслом «Барви рідного краю» і складалися з трьох турів: комплексної роботи, творчого проекту та теоретичного туру.

Тетяна Панчук гідно представила не лише Баранівську тергромаду, а й Житомирську область та увійшла в десятку кращих учасників Всеукраїнського етапу олімпіади.

Такий гарний результат учениця показала завдяки наполегливій праці й високому професіоналізму вчителя Галини Стельмах, яка готувала Тетяну до випробувань.

Справжньою родзинкою творчого проекту учениці по приготуванню десерту «Грушка-дичка в шоколаді» є унікальна рецептура, створена за кулінарними традиціями поліського краю.

Під час комплексної роботи, що проходила під девізом: «Надай нове життя старим речам» талановита учениця повинна була створити корисну річ для себе із одягу, залишків швейного виробництва та фурнітури. Виріб Тетяни Панчук, майстерно виконана стильна та креативна сумочка, знайшов свого власника на інтернет-аукціоні, який був проведений організаторами олімпіади з трудового навчання на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.


фото відділу освіти міськради

2 коментарі: