22 квітня 2017

Школярка з Баранівки стала переможцем обласної виставки «Великодні писанки»


Учениця 9 класу Баранівської загальноосвітньої школи №2 Марина Білошицька стала переможцем обласної виставки-конкурсу «Великодні писанки», яка відбулась 3 та 4 квітня у місті Житомир.

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

"Упродовж двох днів, 3 та 4 квітня, 59 юних писанкарів з 18 районів Житомирської області змагалися у чотирьох вікових категоріях: 6-10 років, 11-13 років, 14-15 років, 16-17 років. Змагання проходили у три етапи: учасники привезли з собою композиції із пасхальних яєць, виготовлені заздалегідь, а також виконували два конкурсних завдання.

Кожен з етапів конкурсу оцінювався окремо. 4 квітня журі обрало найкращих писанкарів у своїх вікових категоріях. Їх роботи були представлені на експозиції у Житомирському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді.

Гарні результати показали: Софія Іщук, Вікторія Щербій та Олександра Гринь, а учениця 9 класу Баранівської школи №2 Марина Білошицька (керівник Ольга Богун) стала переможцем виставки та нагороджена дипломом I ступеня", - йдеться у повідомленні.

3 коментарі:

  1. Марія24.04.17, 17:12

    Вітаю!!! Ще більше вам перемог та натхнення в такій нелегкій кропіткій роботі!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаємо переможців! Ви всі молодці!!! Натхнення вам в такій кропіткій роботі та багато перемог!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.04.17, 19:04

    Ольга Богун справжній майстер! Дуже радію з того факту, що такі люди живуть і працюють у нашому місті, поруч з нами. Творчої Вам наснаги!

    ВідповістиВидалити