15 квітня 2017

ФК "Полісся" планує атестувати на ІІ лігу міський стадіон у Баранівці


Міський стадіон парково-спортивного комплексу ім. Василя Хоменка може стати запасною футбольною ареною житомирського футбольного клубу "Полісся" в ІІ лізі Професіональної футбольної ліги України.

Про це повідомляється на офіційному сайті ФК "Полісся".

Минулого тижня спеціалісти Професіональної футбольної ліги, Федерації футболу України та керівництво футбольного клубу "Полісся" проінспектували стадіон в Коростені, аби перевірити, чи відповідає він вимогам ПФЛ і може бути допущеним для ігор ІІ ліги.

Вивчивши стан стадіонів в Житомирській області, в клубі вирішено заявляти як головний стадіон - коростенський "Спартак", а запасними - арени в Бердичеві, Баранівці та Новограді-Волинському. Принаймні на старті сезону влітку-восени 2017 року.

"У Коростені чудовий стадіон, який знаходиться в гарному стані. Комісія ФФУ, яка його оглядала, лишилась задоволеною станом всього комплексу. Звісно, є ряд зауважень і при їх усуненні стадіон може бути заявленим (як основний) та пройти атестацію. Також маємо великі сподівання на Баранівку. Там теж є чудовий стадіон і, що головне, керівництво міста зацікавлене у ІІ лізі. Вони готові вкласти гроші в підготовку комплексу для отримання атестату. Так само будемо працювати по Бердичеву - там більше проблем. Але місто розташоване найближче до обласного центру і туди найкраще добиратися житомирянам. І чекаємо на Новоград-Волинський, - розповів президент ФК "Полісся" Руслан Павлюк.

На думку керівника футбольного клубу "Полісся", ігри клубу в ІІ лізі на різних стадіонах Житомирської області сприятимуть не лише популяризації футболу загалом і ФК "Полісся" зокрема, а й розвитку футбольної інфраструктури на місцях.




Нагадаємо, Житомирська обласна федерація футболу планує провести у Баранівці на міському стадіоні фінал Кубку Житомирської області з футболу пам'яті героїв Небесної сотні.

Немає коментарів:

Дописати коментар