10 квітня 2017

Юні баранівські каратисти здобули 5 призових місць на чемпіонаті області


Команда юних баранівських каратистів здобула 5 призових місць на відкритому чемпіонаті Житомирьскої області з кіокушинкай карате, який відбувся 1 квітня у місті Новоград-Волинський.

Про це місто Баранівка повідомила тренер команди Хонарік Сароян.

"У змаганнях взяли участь 250 кращих спортсменів із різний куточків України. Баранівська команда юних каратистів складалася з дев'яти чоловік, із них п’ятеро - зуміли вибороти призові місця у різних вікових категоріях", - йдеться у повідомленні.

І місце – Діана Мельник, учениця Баранівської школи №2 (10-11 років).

ІІ місце – Ярослав Мартинюк із Баранівки та Олександр Макухівський із Першотравенької школи (8-9 років), Олександр Юрчук із села Берестівка (12-13 років).

ІІІ місце – Богдан Присяжнюк, учень Баранівської гімназії (6-7 років).

За призові місця діти отримали кубки, грамоти та медалі.

"Я дуже задоволена результатами своїх вихованців – і тих, хто зайняв призові місця, і тих, хто не зміг вибороти перемогу, проте достойно показав себе у бою з суперниками. Вже 29 квітня у місті Бердичів наші юні спортсмени братимуть участь у відбіркових змаганнях до збірної команди Житомирської області на чемпіонат України, який відбудеться 12-14 травня у місті Львів", - розповіла тренер баранівської команди Хонарік Сароян.



Немає коментарів:

Дописати коментар