13 березня 2017

У Баранівці пройшов обласний відкритий навчальний семінар з баскетболу


За підтримки Житомирської обласної федерації баскетболу 10 березня у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі міста Баранівка відбувся обласний відкритий навчальний семінар з баскетболу.

Про це місто Баранівка повідомила методист з фізичного виховання відділу освіти Баранівської міської ради Марина Обложок.

"Організаторами навчального семінару виступили: перший заступник голови Баранівської райдержадміністрації, член обласної федерації баскетболу Володимир Хіміч, відділ освіти й сектор сім’ї, молоді та спорту Баранівської райдержадміністрації, а також відділ освіти і відділ культури, сім’ї, молоді та спорту Баранівської міської ради.

На семінар прибули представники Баранівського, Романівського, Ємільчинського та Новоград-Волинського районів, м. Новоград-Волинський, Дубрівської, Довбиської та Баранівської об’єднаних тергромад. Безпосередніми учасниками семінарського заняття були команди дівчат та юнаків Баранівської гімназії і команда юнаків Кашперівської школи.


Заслужений тренер України Георгій Демб продемонстрував для присутніх методику навчання та вдосконалення індивідуальної базової техніки гри в баскетбол, багатоцільові вправи з цього виду спорту, ознайомив із системою формування тренером своєї філософії гри, налагодження відносин між тренером та гравцями. З проблем підготовки суддів з баскетболу та правил гри перед присутніми виступив суддя Національної категорії Валентин Гусаковський. Слідуючим етапом була тренувальна гра між командами учнів.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь та голова обласної федерації баскетболу Григорій Засік вручили представникам районів набори літератури для тренування та суддівства. Перший заступник голови Баранівської РДА Володимир Хіміч вручив від районної федерації баскетболу командам Баранівської гімназії та Кашперівської школи баскетбольні м’ячі", - йдеться у повідомленні.





фото прес-служби міськради, фоторепортаж дивіться тут

5 коментарів:

  1. Анонім15.03.17, 13:01

    Цікаво: на фото немає представників Баранівської РДА, які в першу чергу й були організаторами данної акції!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.03.17, 09:06

      Просто наша міська влада полюбляє піаритися за чужий рахунок, особливо її шавки типу Павлика Морозова.

      Видалити
  2. Анонім15.03.17, 20:26

    ЦЫКАВОб було коли б ти був присутный та бачив на своы очы усых

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.03.17, 22:56

    Головне, що такі заходи дуже корисні для дітей, тренерів, суддів. Коли то ще таке було, щоб приїздили заслужені і безкоштовно вчили? З решти видів спорту теж було б не погано.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім17.03.17, 16:38

    Готується великий турнір з баскетболу 3х3. Будуть запрошуватися хлопці і дівчата з усього району.

    ВідповістиВидалити