29 березня 2017

У Баранівській гімназії відбулися зональні змагання з баскетболу серед юнаків


24 березня у Баранівській гімназії відбулися зональні (півфінальні обласні) змагання з баскетболу серед юнаків, у яких взяли участь 6 команд із різних загальноосвітніх навчальних закладів області.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти міської ради.

У змаганнях взяли участь 6 команд: команда Баранівської гімназії, яка представляла загальноосвітні заклади підпорядковані відділу освіти Баранівської міської ради, збірні команди юнаків загальноосвітніх шкіл Ємільчинського, Пулинського, Романівського районів, збірна команда загальноосвітніх шкіл міста Новограда-Волинського та команда юнаків Першотравенської загальноосвітньої школи від Баранівського району.

"У гімназії зібралося багато вболівальників, які підтримували кожну з команд й отримали масу задоволення від гри, адже змагання проходили в п’ятницю, тож під час перерв як учні так і вчителі гімназії заходили у спортзал підтримати гравців. Головний суддя Л.Л. Ткачук, вчитель фізичної культури Баранівської гімназії дав настанови, роз’яснив правила і порядок проведення змагань. Суддівський комітет (Гриценюк О.А., вчитель фізичної культури Баранівської гімназії, Кліменчук Ф.М., вчитель фізичної культури Романівської гімназії, Корнійчук В.П., вчитель фізичної культури Курненської ЗОШ І-ІІІ ст. Пулинського району, Суховецька А.І., тренер з баскетболу ДЮСШ м. Новоград-Волинського, Ярмоленко С.В., вчитель фізичної культури Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ємільчинського району) та секретарі (Колішенко Д.І., вчитель фізичної культури Баранівської ЗОШ І-ІІІ с. №2, Степаницький В.Ю., вчитель фізичної культури Кашперівської ЗОШ І-ІІІ ст. та учні Баранівської гімназії) змагань пильно спостерігали щоб гра проходила чесно", - йдеться у повідомленні.

Розділивши команди на дві групи, змагання проводили у двох спортивних залах гімназії.

У першому залі команда Барнівської гімназії змагалася з командами Пулинського і Романівського районів. У результаті I місце здобули Романівські баскетболісти. Команда Баранівської гімназії виборола ІІ місце, а ІІІ місце зайняла команда з Пулинського району.

Тим часом у другому спортзалі команда з міста Новоград-Волинський змагалася з командою Ємільчинського району та Першотравенської школи Баранівського району. У результаті I місце посіла команда з Новограда-Волинського, друге місце здобула команда Ємільчинського району, а ІІІ місце зайняли юні баскетболісти Першотравенської школи.

Отже у фінальному двобої зійшлися команди юних баскетболістів з міста Новоград-Волинський та Романівського району. У результаті перемогла збірна команда Романівського району, яка братиме участь у обласних змаганнях, що проходитимуть у місті Житомир.

Нагадаємо, 18 березня команда юнаків Баранівської гімназії стала переможцем змагань з баскетболу серед загальноосвітніх навчальних закладів Баранівської міської ради.



фото відділу освіти міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар