20 березня 2017

У Баранівській громаді провели семінар-практикум вчителів біології та географії


17 березня у селищі Полянка відбувся семінар вчителів біології та географії на тему «Педагогічна творчість вчителя як основа підвищення мотивації учнів до вивчення предметів природничого циклу».

Про це місто Баранівка повідомила методист відділу освіти Баранівської міської ради Марина Обложок.

"У ході семінару педагоги мали можливість поглибити свої знання про те, яким учитель має бути на уроці, хто такий учитель-майстер, який він, що таке педагогічна майстерність і від чого вона залежить. Під час заняття вчителі виконували різні тренінгові завдання: «Дерево рішень», «Кошик ідей», «Асоціативний кущ», а також ознайомились з науково-методичною літературою по заданій темі", - йдеться у повідомленні.

Учасники семінару відвідали урок біології у 6 класі на тему: «Сільськогосподарські рослини». Учитель біології Оксана Залуцька провела урок у стилі подорожі країною знань, методично грамотно організувала роботу учнів, використала завдання теоретичного, пошукового та практичного характеру. Протягом уроку діти працювали за різними формами роботи: індивідуально, у групах, виконуючи практичне завдання.

На уроці географії у 9 класі на тему: «Столичний економічний район» учитель географії Михайло Яценко застосував технологію проблемного навчання, організував індивідуальну та групову роботу при вивченні особливостей і перспектив розвитку природних умов та ресурсів, промисловості, сільського господарства, трудових ресурсів.



фото відділу освіти міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар