20 березня 2017

Баранівська міськрада неспроможна ремонтувати дороги, які їй не підпорядковуються


Баранівська міська рада відповідає тільки за стан комунальних доріг міської об'єднаної територіальної громади та неспроможна ремонтувати дорожнє покриття автодоріг, які не відносяться до її підпорядкування.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"До Баранівської міської ради постійно звертаються громадяни щодо незадовільного стану вулично-дорожньої мережі на території Баранівської міської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, автодорога Баранівка-Кашперівка-Гриньки має жахливий стан. Там не можуть проїхати транспортні засоби. Згідно дислокації вона належить до підпорядкування філії «Баранівський райавтодор». Міська рада відповідає тільки за стан комунальних доріг громади. Так, по місту Баранівка є близько 108 км комунальних доріг, які потребують поточного та капітального ремонту. А ще ж є немало таких доріг у селищі та селах. 

Приведення їх до належного стану потребує значних коштів. Тому Баранівська міська об’єднана територіальна громада неспроможна та й не має права ремонтувати ще й дорожнє покриття автодоріг, які не відносяться до її підпорядкування.

Баранівська міська рада направила офіційний запит до Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор), в якому просить надати інформацію відносно планів ремонту та реконструкції автодоріг, які належать до їхнього підпорядкування згідно дислокації, для повного та об’єктивного інформування населення громади. Від філії «Баранівський райавтодор» 14 березня 2017 року надійшла відповідь такого змісту:

«Станом на 13.03.17 року плани по ремонту та реконструкції мережі автомобільних доріг, які обслуговує філія «Баранівський райавтодор» не доведені ні в письмовій ні в усній формі. На початок березня «Замовником» Службою автомобільних доріг в Житомирській області доводиться дефектний акт - завдання робіт, які необхідно виконати протягом місяця. 
По мірі виконання робіт, усі кошти надходять до ДП «Житомирський облавтодор». Як свідчать факти, дані кошти до філії не надходять. У результаті на підприємстві відсутні обігові кошти. Станом на 13.03.17 року склались такі обставини: дорожньо-будівельні матеріали відсутні, обігові кошти відсутні, заборгованість за паливно-мастильні матеріали складає 30 тис. грн. Виконувати роботи по покращенню стану дорожнього покриття на автомобільних дорогах немає можливості», - йдеться у повідомленні.

9 коментарів:

  1. Анонім20.03.17, 22:41

    І залишилася стара біля розбитого корита.Нафіг нікому нічого не потрібно.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім21.03.17, 09:43

    Міська рада хай спочатку наведе лад на своїх дорогах: у Жабориці, на Моргах, на Собачому хуторі, за училищем. Люди вже роками місять болото, але ніхто їх не чує. Я вже мовчу про ті нещасні сільські дороги. У селах теж є не тільки центральна, а й інші вулиці!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Она не может ВООБЩЕ отремонтировать дороги.!!!На ВСЕХ улицах ОДНИ ямы.Это не говоря о центральных улицах,на которых такие ямы что если в неё въехать, то и колёса отлетят!!Позорники!!Делают что-то только когда выборы,так выгодно для самих...а так,то и нафиг надо!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.03.17, 17:59

    В Баранівці метрова яма прямо в центрі вже скільки ТИЖНІВ і всім пох а ти якісь Гриньки.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім21.03.17, 20:42

    А ви барани й далі платіть податки на зарплату меру і його замам, які вас не чують і не бачать!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім22.03.17, 11:59

    В статті трохи нижче пишуть що на лісові дороги тільки протягом останнього року витрачено 2.5млн грн , а ви тут про якусь яму в центрі Баранівки :-))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.03.17, 15:39

      Хай краще напишуть, скільки піде в цьому році на зарплату меру і замам. Раніше на весь район було 2 зами, а тепер тільки в нього в громаді аж 5. Та й премії всім поставив по 200% і надбавки всякі. У мерії НЕСПРОМОЖНІ ні на що! Вони тільки вміють обіцяти й нічого не виконувати!!! Банду геть!!!

      Видалити
    2. Анонім22.03.17, 17:59

      Лише на зарплату всього апарату міської ради в рік треба більше 1 мільйона гривень.

      Видалити
    3. Анонім23.03.17, 22:52

      Ми каждий ранок дітей в садочок везем и чуть невбилися бо яма на ямі це страх шож буде дальше

      Видалити