06 березня 2017

У Баранівській школі №2 відбувся семінар-практикум учителів фізичної культури


2 березня на базі Баранівської загальноосвітньої школи №2 ім. Ольги Сябрук відбувся семінар-практикум учителів фізичної культури на тему: «Техніка пішохідного туризму на уроках фізичної культури».

Про це місто Баранівка повідомила методист методичного кабінету відділу освіти Баранівської міської ради Марина Обложок.

Учасники семінару відвідали урок фізичної культури з елементами туризму, який проводила Євдокія Колішенко, змогли вивчити можливості використання приміщення спортивного залу для формування в учнів навичок туристської техніки, самостійної роботи в умовах проходження етапів, прийоми розвитку в учнів координації рухів, спритності та сили.

Діти продемонстрували свої навички проходження етапів підйом, траверс, спуск, дюльфер, маятник і колода, вміння користуватися туристичним спорядженням.

За круглим столом учасники семінару обговорили питання теоретично-методичних основ організації занять із розділу «Туризм», підготовки до проведення військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»)» та туристичних змагань «Школа безпеки» у травні 2017 року.



фото відділу освіти міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар