20 лютого 2017

Волонтеру з Баранівки вручили Золотий Волонтерський Хрест «За мужність»


Голова Баранівської районної організації ветеранів та очільник районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Іван Цимбалюк отримав почесну відзнаку - Золотий Волонтерський Хрест «За мужність».

Про це повідомляється у міськрайонній газеті "Слово Полісся".

"12 лютого у Київському Михайлівському Соборі, що належить до УПЦ Київського патріархату, відбулося вшанування волонтерів, котрі допомагають Сходу. Громадська організація «Волонтери України» нагороджувала своїх представників. Відрадно, що серед них був і наш земляк - голова Баранівської районної організації ветеранів та очільник районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Іван Цимбалюк. Того дня Івану Івановичу вручили почесну відзнаку - Золотий Волонтерський Хрест «За мужність».

Членами «Волонтерів Полісся» є мешканці нашого району Іван Цимбалюк, Володимир Кундельський, Вікторія Ількович, Григорій Вовк, Вадим Романчук. Та без вашої допомоги, шановні друзі, не була б ефективною їхня місія. Тож, напевно, саме тому про цю нагороду, на запитання журналіста: «За що отримали її?», Іван Іванович відповів:

-Це не моя нагорода. Це нагорода тих людей, які приносили для відправки на Схід навіть по 1-2 кг картоплі, це нагорода бабусь, котрі власноруч в'язали теплі шкарпетки для вояків, це нагорода тих дітей, які, можливо, за останні гроші, купували пачку чаю чи 100 г печива, щоб поділитися із вояком, які ми завозили нашим хлопцям у ІІІирокине, Мар'їнку, Новотроїцьке, Авдіївку, Волноваху, Попасну та ін. Ми не раз об'їздили ті місця. Тож дякую всім за допомогу і сподіваюся, що, доки триватиме та війна, ми не забудемо: там, на фронті, бійцям набагато складніше ніж нам тут, на мирній землі. І будь-яка вісточка з рідного краю підніме їхній настрій, бойовий дух, допоможе вижити в складних умовах. А ради цього варто жити, працювати і підтримувати їх", - йдеться у повідомленні.

5 коментарів:

  1. Анонім21.02.17, 17:58

    так тримати і на далі,Іван Іванович від усієі громади і від мене як голови кам*нобрідськоі громади прийміть найщиріші побажання,здоров*я,терпіння і щоб ціх нагород було як найбільше

    ВідповістиВидалити
  2. Сергій21.02.17, 18:13

    Вітаємо!!! Нагорода заслужена, тут навіть не обговорюється. А ще Іван Іванович - це дуже добра, щира і відкрита людина. З таких треба брати приклад.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім22.02.17, 09:00

    Вітаю. Так, це та ЛЮДИНА, що дійсно заслуговує на відзнаки. Здоров"я Вам і терпіння у тяжкій праці на благо нашої НЕНЬКИ УКРАЇНИ.

    ВідповістиВидалити
  4. Мені приємно що я є не тільки земляк Івана Івановича а ще й колега- та вже також побратим ТАК ТРИМАТИ - ВАН ВАНИЧ !!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Чиста правда23.02.17, 15:09

    Боже милий . Думаю зрозуміли.

    ВідповістиВидалити