22 лютого 2017

Команда юнаків Баранівської гімназії стала переможцем зональних змагань з волейболу


18 лютого команда юнаків Баранівської гімназії стала переможцем зональних змагань з волейболу та візьме участь у фінальних обласних змаганнях, що проходитимуть 10 березня у місті Житомир.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти міської ради.

"18 лютого на базі Баранівської гімназії відбулися зональні (півфінальні обласні) змагання з волейболу серед юнаків, у яких взяли участь чотири команди: команда Баранівської гімназії, яка представляла загальноосвітні заклади, підпорядковані відділу освіти Баранівської міської ради, збірна команда юнаків загальноосвітніх шкіл Любарського району, збірна команда загальноосвітніх шкіл міста Новоград-Волинського та команда юнаків Кам’янобрідської ЗОШ І-ІІІ ст. від Баранівського району", - йдеться у повідомленні.

Після урочистого відкриття до учасників із вітальним словом звернулись начальник відділу освіти Ростислав Николишин та методист з фізвиховання Марина Обложок, а головний суддя Іван Тодоренко дав настанови, роз’яснив правила і порядок проведення змагань.

Гра відбулася в три етапи у двох спортивних залах гімназії. У перших поєдинках зійшлися команди Баранівської гімназії та Кам’янобрідської школи (перемогли гімназисти) та збірні Новоград-Волинського і Любарського району (перемогли любарчани).

На другому етапі баранівські гімназисти обіграли новоград-волинців, а кам’янобрідські школярі виграли у команди Любарського району.

Третій етап був вирішальним: баранівські юнаки зіграли з любарцями і виграли, а новоград-волинська команда перемогла волейболістів Кам’янобрідської школи.

У результаті команда юнаків Баранівської гімназії стала переможцем зональних змагань з волейболу та візьме участь у фінальних обласних змаганнях, що проходитимуть 10 березня у Житомирі. На II місці - збірна Новоград-Волинського, а на III - Любарського району.




фото відділу освіти міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар