14 лютого 2017

У Будинку культури села Стара Гута відбулися змагання з настільного тенісу


12 лютого у селі Стара Гута Баранівського району 12 місцевих жителів прийняли участь у турнірі з настільного тенісу, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Турнір проходив у сільському Будинку культури села Стара Гута. Організували та провели змагання: завідуюча сільським Будинком культури Людмила Хіміч та місцевий мешканець Олександр Мартинюк, який і виступив головним спонсором змагань.

За результатами змагань, перше місце посів Мирослав Муравський, друге місце зайняв Василь Мамчур, а третє місце виборов Віктор Дем’янюк. Також у планах організаторів 26 лютого провести змагання найкращих тенісистів сіл Стара Гута та Марківка.

фото прес-служби міськради

9 коментарів:

  1. Анонім15.02.17, 13:14

    Цей стіл був переданий для Гути завдяки Вельчинському. Це добре, коли в районі є люди, які дбають про село.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.02.17, 16:20

      Нічого дивного, у нас так завжди. Один робить, а другий бюджет пиляє і ходить казки про світле майбутнє розповідає. І, що цікаво, голосують за сказочніка.

      Видалити
  2. Анонім15.02.17, 19:07

    Це піар хід.??????????? Тільки Олександр Мартинюк аж ніякого відношення до цього заходу немае і спонсором аж ніяк не був і не буде.Цей турнір організували воїни- афганці,сільський голова Вітюк Володимир,голова спілки Цимбалюк Іван.А усим хто "примазуеться"до цього порадив би спочатку звернутись дійсно до тих хто організував цей турнір ,який доречі тривае і фінал відбудеться 26 лютого у Марківському БК.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім15.02.17, 19:29

    Ніхто тенісний стіл не передавав!!!! Сільським головою було закуплено два тенісні столи у клуб Старої Гути,та клуб села Маківка,а також закуплено музичну апаратуру у тіж клуби завдяки виділеної субвенції з районного бюджету,а депутатом Верховної ради В.Литвиним дійсно було передано тенісний стіл у школу села Глибочок.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.02.17, 09:05

      Як це не передавав, коли ці столи закуповував відділ освіти РДА, а районна рада згодом передала їх на села??? І субвенція з районного бюджету на музичну апаратуру також була надана за сприяння Вельчинського, який замість того, щоб виплатити преміальні відділу культури, спрямував ці гроші на апаратуру для сіл.

      Видалити
  4. Анонім16.02.17, 17:48

    оце повний дурдом , не знаєте барани кому лаври почепити...

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім18.02.17, 10:52

    яка різниця хто передав,головне що хлопчаки ідуть у теніс гуляти , а не на точку по горілку

    ВідповістиВидалити