15 лютого 2017

У Баранівці вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав


15 лютого у Баранівці на площі Волі відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-мій річниці виведення радянських військ з Афганістану.

У заході взяли участь районне та місцеве керівництво, воїни-афганці, представники установ, громадських організацій та мешканці міста.

Після коротких виступів представників влади, присутні вшанували пам'ять загиблих в Афганістані хвилиною мовчання. Завершився мітинг церемонією покладання квітів.





фото прес-служб міської та районної рад

17 коментарів:

  1. Анонім17.02.17, 07:33

    Хто оприлюднив цю подію?Хоча дивлячись на фото то все ясно.Ви подивіться скільки взагалі прийшло Афганців, їх прийшло більше 50 чоловік та ще інших представників стільки ж, а на фото одна пи......дота ніби це їхнє св*ято.Де голова спілки воїнів Інтернаціоналістів?Вельчинський М.Р. залишив АТОвців без фінансування(бо хлопці не ідуть ні укого на поводку,МОЛОДЦІ ЗАХИСНИКИ) а Душко з Кокітко Н.В. захотіли створити свою раду ветеранів пославши на х..... існуючу разом з тими АТОвцями- ніби вних лучші захистники. А який цирк влаштували на площі,гарні слова,сльоза.ПОЗОРО ВЛАДІ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім17.02.17, 07:42

    Добавлю що на цьому заході голова Районої спілки інтернаціоналістів був! Він поклав квіти не тільки загинувшим в Афганістані но і до решти пам*ятників, тим самим висловлюючи скорботу всім хто відав життя виборюючи своботу нашій державі.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім17.02.17, 10:50

    Радянський Союз нагло втрутився у справи іншої країни, щоб в Афганістан не зайшли американці... Це нічого вам не нагадує, ніяких аналогій із сучасністю не виникає? У тій десятилітній (!!!) війні загинуло 15 тисяч радянських солдатів і 1 мільйон (!!!) афганців - переважно мирне населення, жінки, старики і діти... Чому б не визнати це і не вшанувати їхню пам'ять також?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім19.02.17, 11:51

      А які аналогії те союзне вторгнення в Афган викликає у Вас? З чим Ви його намагаєтесь ототожнити, чи не з війною на нашому Сході? Що ж Ви тут узріли схожого? Щодо мирних жителів тієї макової долини, то їх там просто не було, бо проти наших хлопців-«срочників»(!), воювали всі, хто міг нас убивати, і це природньо - вони боронили свою землю. Натомість наше мірноє насєлєніє Лугандонії і прилеглих територій, включно з тими, що розбіглись по тихих кутках, в переважній своїй сірій масі, з нетерпінням чекають сусіда-окупанта, і теж ладні стріляти в наших контрактників-професіоналів(!), які захищають свою землю, незважаючи на те, біомасою чийого «міра» вона заселена сьогодні, бо люди приходять і відходять, а територія держави залишається. То які ж тут паралелі?
      Довгих мирних років усім ветеранам.

      Видалити
    2. Уклін Вам!!! Але....,-моя думка,не організації АТО:- Ті хто воював в Афганістані, вони виконували свій обов*язок який їм на в*язала система.АФГАНЦІ НІ В ЧОМУ НЕ ВИНОВАТІ!!!

      Видалити
  4. Анонім17.02.17, 15:11

    Цирк.Дайте сюди ОКУЛІСТА!!!! Умора після позорного висвітлення фото міською мерією ВЖЕ З*ЯВИЛИСЬ ФОТО АФГАНЦІВ !!!! А де ділись заступники Вася і решта фото з Кокітко??????? Ха-ха-ха-ха......!!!! ПОЗОР!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім17.02.17, 16:35

      Коли ти вже вгомонишся, нещасний? Ти сам до цього дня чим причетний? Чого тобі скрізь чорти маряться, що ти виєш тут завжди як шакал? Тобі не окуліст потрібен...

      Видалити
    2. Анонім17.02.17, 17:05

      Коли ви вже всі наговоритесь? Невже трема обов'язково всім кості перемити?

      Видалити
    3. Анонім17.02.17, 17:46

      +теж анонім 16:35,нещастні люди які руку тобі подають!!! Я в 80х із за таких як ти в Кандагарі загарав, а ти.... на світлій пам*яті наших воїнів Афганців кар*єру собі робиш і людей обдераїш - с.....а!!!

      Видалити
    4. Анонім17.02.17, 17:52

      Знов з*явилися фотки клоунів - як в настоящому цирку!!!

      Видалити
  5. Анонім17.02.17, 18:09

    Ха-ха-ха то з тенісом в с.Стара Гута та сама історія!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім18.02.17, 07:26

    Відчуває моє сердце що з АТОшніками буде таке саме.Біля влади мразь. Хлопці, доообре дивіться!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну і сердце у тебе чуууйке!!! 18.02.2017р. відбулась подія року для АТОШНІКІВ нашого райна!!! Не можу спати - (на годинику 04.29 г.ранку), тому що, в чора ми - бійці які повернулись з ВІЙНИ !!!!"АТО", зберегли структуру яку нам хотіли розірвати.Всім Побратимам ДЯКУЮ.!!! Більш детальніше про те як все відбувалось ми - Обласна спілка учасників та ветеранів АТО"СХІД" в м.Баранівка та Баранівському районі напишимо в ФБ,та інших інформ.агенствах.

      Видалити
    2. Анонім19.02.17, 13:36

      Ви ще зелені! Просто в мене знакомі люди які Вас поважають, а Вас хотіли б.....!Ну Ви хлопці молодці! Нажаль і по серед Вас є п.....р!!!!!!

      Видалити
    3. анонім13:36, Більше того,ми знаємо хто.

      Видалити
  7. Дякуэмо,ми з Афганцями в одний структурі,хоть війна різна.

    ВідповістиВидалити