27 лютого 2017

Майже 60 жителів Довбиша отримали роботу у новоствореному швейному цеху


У новому швейному цеху з виробництва верху взуття в селищі Довбиш Баранівської філії «Ріф-1», знайшли роботу 58 людей. Крім того, на підприємстві додатково мають створити ще 20 нових робочих місць.

Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

"Директор Баранівського районного центру зайнятості Олександр Загорський провів зустріч з головою Довбиської селищної об'єднаної територальної громади Юрієм Домашиним, під час якої були обговорені питання, які стосуються співпраці громади з центром зайнятості, зокрема, питання кадрового забезпечення новоствореної громади та визначення можливостей для працевлаштування безробітних громадян на вільні та новостворені робочі місця, які створюються на території ОТГ", - йдеться у повідомленні.

Окремо було обговорено можливість передбачення коштів в бюджеті громади для організації громадських робіт для зареєстрованих безробітних на умовах співфінансування.

За словами голови Довбиської громади Юрія Домашина, на черговій сесії ради, яка відбудеться в березні, планується передбачити кошти на співфінансування для проведення громадських робіт у сумі 30 тис. грн, що вдвічі більше, ніж минулого року.

Також було зосереджено увагу на можливостях підбору персоналу, професійного навчання (особливо в ЦПО), компенсації ЄСВ, переваг прийому на роботу ВПО та учасників АТО. Презентовано «електронний кабінет роботодавців», який зменшить документообіг та заощадить час роботодавців та відеовакансії, які будуть демонструватися шукачам роботи.

Крім того, було оновлено матеріалами інформаційний стенд, що розміщений в раді, де розміщена вся інформація з усіх питань співпраці та надання послуг незайнятому населенню, а також укладено угоду про спільну діяльність на 2017 рік.

Наприкінці зустрічі голова ради подякував директору центру зайнятості за активне сприяння у відкритті нового швейного цеху з виробництва верху взуття в смт. Довбиш Баранівської філії «Ріф-1», де роботу знайшли 58 осіб та ще додатково створюються 20 нових робочих місць, над укомплектуванням яких службою зайнятістю вже проводиться робота.


Довідково: Довбиська селищна об’єднана територіальна громада (ОТГ) – новостворена громада в Баранівському районі, до складу якої входять Довбиська та Мар’янівська селищні ради, вибори в якій відбулися 18 грудня 2016 року. Після виборів дана громада вийшла на новий рівень міжбюджетних відносин, отримавши додаткові ресурси та повноваження.

7 коментарів:

  1. Добре що створюють робочі місця. Але ці фірми під крилом у Вельчинського і Хіміча і нас тут за людей не мають. Закон про мінімальну зарплату це також не до них нічні і т.д. Бардак скоро буде Баранівський майдан.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир28.02.17, 19:34

      Відразу видно, що цей брехливий комент прилетів зі штабу Душка. Коли ви вже в тій міській раді перестаните людей дурити, срачі розводити в коментах, а почнете працювати? Не відповідайте, це риторичне запитання. А якщо по темі, то ви запитайте у справжніх швей і вони вам скажуть, що і умовами праці і заробітною платнею всі вони задоволені. Я знаю, бо я свого часу цікавився.

      Видалити
  2. Анонім28.02.17, 19:36

    Створи нове робоче офіційне місце, а тоді щось кажи. Бардак тільки починається, що ще не прозріли? Йдіть в міську раду чи в ЕКОНОВУ там багато вакансій і там всіх "МАЮТЬ" за людей.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.03.17, 01:41

    Скажу честно стало набагато гірше бо я там працюю!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.03.17, 11:49

      Гiрше чим? Що забезпечили людей роботою?

      Видалити
  4. Анонім01.03.17, 10:22

    А де зараз добре, всюди важко.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім01.03.17, 23:46

    Якшо вам там фігово йдіть до КОСМОСА будете себе чувствовати гірше раба бо від толіних матів офігеете а під пресенгом тих {censored} заступників {censored}

    ВідповістиВидалити