28 січня 2017

Вихованці Баранівської школи мистецтв стали призерами III етапу Всеукраїнського конкурсу


27 січня у Житомирі підбили підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням. Серед призерів - вихованці Баранівської школи мистецтв.

Про це повідомляється на сайті управління культури Житомирської ОДА.

«У місті Житомирі 27 січня 2017 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням. Організатором Конкурсу є управління культури Житомирської обласної державної адміністрації. В ІІІ етапі Конкурсу представлено 74 роботи, а саме Андрушівської школи мистецтв, Баранівської школи мистецтв, Бердичівської художньої школи, школи мистецтв м. Новограда-Волинського, Іршанської школи мистецтв, Коростишівської художньої школи, Коростенської школи мистецтв ім.А.Білошицького, Овруцької художньої школи, Високопічської школи мистецтв, художньої школи Житомирської міської ради, музичної школи №1 ім.Б.М.Лятошинського Житомирської міської ради», - йдеться у повідомленні.

Члени журі, розглянувши та проаналізувавши всі представлені роботи, вирішили надіслати до Державного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв України м. Києва роботи переможців ІІІ (обласного) етапу на Всеукраїнський Конкурс учнівської творчості.

Номінація “Декоративно-прикладне мистецтво”

І місце - Пилипко Анастасія, «Садок вишневий коло хати»,
Андрушівська школа мистецтв, викладач Чупринська Л.В.


ІІ місце - Кравчук Анастасія, «Об’єднаймося ж, брати мої!»,
Андрушівська школа мистецтв, викладач Чупринська Л.В.


ІІІ місце - Ейсмонт Ігор, «На сінокосі»,
Баранівська школа мистецтв, викладач Райковська Л.Л.

фото з сайту управління культури Житомирської ОДА

Крім того, вихованці Баранівської школи мистецтв Олександра Муравська, Дар’я Запольська та Анастасія Костриця нагороджені грамотами "За творчу перспективу".

3 коментарі:

  1. Анонім30.01.17, 18:45

    пишаюсь дітками баранівськоі школи містецтв,но ще більше радію що це дітки смт кам*ний брід ,того самого селища що так нахабно проігнорував новообраний голова отг,а це не перша іхня перемога, і зроблю як селищний голова все,щоб було цих призових місць як найбільше,а також відзначимо цих діток і виховательку і художника від бога ррайковську л л,яка доречи ще і зарплату за січень не отримала............

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім02.02.17, 09:37

    не зрозуміло; ти радіїш за діток,який голова і що він проігнорував і до чого тут зарплата? Тай вже нагородили кого потрібно.............

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.02.17, 13:15

      Судячи з цього комента, тобі якраз усе зрозуміло: і який голова, і хто не виплатив школі мистецтв зарплату за січень і т.п. А дітки дійсно молодці, як і їхня вчителька. Бажаю нових перемог і успіхів!!!

      Видалити