19 січня 2017

У Баранівці відкрилась виставка художників-аматорів "Різдвяний вернісаж"


15 січня у міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відкрилась виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж», на якій представлені роботи місцевих художників-аматорів.

Розпочався «Різдвяний вернісаж» з новорічних вітань, колядок та щедрівок у виконанні учителів та вихованців міського Будинку дитячої творчості та вокальної групи міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича.

"Вже втретє ми зібралися тут, щоб прозвітувати перед містянами, над чим ми працювали цілий рік", - сказав відкриваючи виставку місцевий художник Володимир Кравчук.

На виставці представлені картини юних вихованців художнього відділу Баранівської школи мистецтв, художника-аматора з Довбиша Олександра Котвіцького, баранівських художників Ольги Богун, Людмили Горкун-Голумбієвської, Тетяни Ронської, Юлії Михалюк, Олени Мущинської з Першотравенська та Наталії Гофінгер-Бугайчук з Чуднівського району.

З вітальним словом до присутніх звернувся благочинний Баранівського округу УПЦ Московського патріархату Роман Клим. Він побажав усім добра, миру та злагоди, після чого роздав подарунки з солодощами дітям, які щедрували на святі і присутній у залі малечі.

Завершуючи урочистості художник Володимир Кравчук зазначив, що наступний вернісаж буде обласним святом, оскільки є підтримка народного художника Петра Зикунова, нашого земляка із Зеремля, та хмельничанина, лауреата Шевченківської премії Валерія Франчука.




фоторепортаж дивіться тут, відеорепортаж - тут

Немає коментарів:

Дописати коментар